Dragomirești: Străzi asfaltate în asociere cu Consiliul Județean

0 0

Primăria Dragomirești va asfalta două tronsoane aferente Străzii Bisericii, din satul de centru.
Potrivit primarului Dragoș Vlădulescu, este vorba despre Str. Eternității și Ulița Vacilor, spre stația de apă. Va mai fi astfel îndeplinită încă o promisiune, iar obiectivul va fi finanțat în comun, prin contractul de asociere dintre Primăria Dragomirești și Consiliul Județean Dâmbovița, încheiat în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală.
„E o idee extraordinară, dacă ne referim la PJDL, ținând cont de experiența

Programului Național de Dezvoltare Locală, care s-a desfășurat în niște condiții extrem de bune”, a spus Dragoș Vlădulescu.
Edilul n-a avut în schimb nicio rezervă să declare că Programul Național de Redresare și Reziliență este pentru autoritățile administrației publice locale o dezamăgire totală: „N-am știut și nu știm ce se accesează pe PNRR ca unități administrativ-teritoriale. N-a venit nimeni să ne întrebe sau n-am văzut un ghid al PNRR, pe care noi, localitățile rurale să-l putem citi, aborda și ulterior implementa vizavi de anumite investiții… Doar vorbe…”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tichete sociale în valoare de 2000 de lei pentru nou-născuții din familii sărace

Mai multe categorii de familii care au nou-născuți vor putea obține un ajutor de 2.000 de lei, sub formă de tichete sociale, pentru alimente, scutece, îmbrăcăminte pentru bebeluși.Este vorba despre un proiect de hotărâre de guvern al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, lansat în consultare publică și care va reglementa […]