Dragomirești: respect pentru veteranii și văduvele de război, precum și pentru cuplurile longevive

0 0

Cu toate constrângerile de natură financiară care nu au ocolit în acest an bugetul local, autoritățile locale din comuna Dragomirești – primar Dragoș Vlădulescu, au continuat să își manifeste respectul și gratitudinea față de cei care sunt bune exemple pentru comunitate.
Astfel, în aceste zile, reprezentanți ai Primăriei Dragomirești fac vizite la domiciliile veteranilor și văduvelor de război din comună, cărora le înmânează diplome de recunoștință și un ajutor financiar în valoare de 300 de lei. A fost ales acest mod de premiere pentru că evoluția situației pandemice nu a mai permis organizarea unui moment festiv, cum se întâmpla anii trecuți de Ziua Eroilor.

În fapt, din același motiv obiectiv s-a renunțat și la alte festivități apreciate -„Nunta de aur” și „Nunta de argint”, unde cuplurile longevive erau premiate în cadru festiv, de Ziua Familiei, singura alternativă fiind înmânarea premiului de 300 de lei și a diplomei de excelență tot la domiciliu. Este o soluție corectă și apreciată, pentru că nu au fost trecute cu vederea evenimente care se organizau de mulți ani în comuna Dragomirești.
„Este un gest menit să arate, dincolo de cuvinte, respectul pe care eu și administrația pe care o conduc, de fapt comunitatea în ansamblul ei, îl purtăm față de orice sacrificiu făcut pentru binele nostru, al tuturor”, declară primarul Dragoș Vlădulescu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sesiune de depunere de proiecte pentru investiții în exploatațiile agricole

Potrivit unei informări a Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, a fost deschisă sesiunea de depunere a proiectelor și a cererilor de finanțare aferente, în cadrul Submăsurii 4.1 – „Investiții în exploatații agricole”.Înscrierile la Submăsura 4.1 din Programul Național de Dezvoltare Rurală se vor face exclusiv pe site-ul oficial AFIR, data […]