Dr. Laurenţiu Beluşică, noul manager al Spitalului Orăşenesc Găeşti

Conf. univ. dr. Laurenţiu Beluşică a fost prezentat de către primarul oraşului Găeşti, Gheorghe Grigore, într-un cadru restrâns cu medicii de la Spitalul Găeşti, păstrându-se măsurile ce se impun în starea de alertă COVID-19.
Edilul oraşului Găeşti, Gheorghe Grigore a anunţat că a semnat prin dispoziţie un mandat de 6 luni pentru funcţia de maneger pe care o ocupă începând cu data de 12 iunie 2020, dr. Laurenţiu Beluşică, chirurg primar, cu o vastă experienţă profesională dar şi un mare câştig pentru actul medical din oraşul Găeşti şi comunele învecinate. Edilul a făcut şi o scurtă radiografie a situaţiei Spitalului Orăşenesc Găeşti pe care Primăria şi

Consiliul Local îl susţin financiar.
Noul manager, dr. Laurenţiu Beluşică nu a ascuns faptul că are emoţii dar cu toate acestea, le-a transmis colegilor de la Găeşti că şi-a stabilit deja două principii după care îşi va coordona activitatea ca manager în cadrul Spitalului Orăşenesc Găeşti. Primul principiu a fost clar şi concis, şi anume, gândul oricărui lucrător din sănătate trebuie să se îndrepte către pacient, iar cel de-al doilea principiu este legat de resursa umană a spitalului şi necesităţile unităţii spitaliceşti. Dr. Laurenţiu Beluşică, noul manager al Spitalului Orăşenesc Găeşti le-a cerut colegilor să noteze până luni problemele cu care se confruntă.
După terminarea rezidenţiatului, în 1986, timp de 5 ani, a fost medic militar la Spitalul din Bacău. Din 1992 a fost cadru didactic al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, iar în prezent este conferenţiar. A fost medic primar chirurg şi director medical al Spitalului „Dr. Ion Cantacuzino” Bucureşti, a lucrat ca medic chirurg în Marea Britanie, iar în perioada 2007 – 2016 a fost şef de secţie chirurgie la Spitalul MAI „Prof.dr. Dimitrie Gerota”. În perioada 2016 – 2017, a fost director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, a lucrat ca medic primar chirurg la Spitalul „Dr. Victor Babeş” Bucureşti, iar în ultimii doi ani a fost medic primar chirurg la Spitalul Malaxa, de unde s-a transferat la Găeşti, în poziţia de manager.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un bărbat de 28 de ani, cercetat de polifişti, după ce a fost prins fără permis şi drogat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 28 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive, fapte prevăzute […]