Două titluri pentru karateka de la CS Târgovişte

Mihai ROŞOIU

karateSâmbătă,18.10.2014, la Sala Polivalentă din Bucureşti a avut loc Campionatul Naţional de Karate WKF pentru minicadeţi, cadeţi şi tineret (U21). Probele de concurs au constat în kata şi kumite individual şi pe echipe.
Au participat aproximativ 230 de sportivi de la 43 de cluburi din ţară, de pe 4 stiluri de karate: Shotokan, Shito Ryu, Goju Ryu şi Wado Ryu, cluburi afiliate la Federaţia Română de Karate.
Secţia de Karate din cadrul Clubului Sportiv Târgovişte a participat la acest campionat cu un lot format din 8 sportivi, aceştia fiind însoţiţi de către antrenorul Munteanu Ion.
C.S. Târgovişte a obţinut 8 medalii: 2 de aur, 2 de argint şi 4 de bronz. Medalii de aur: 1. VIŞAN CĂTĂLINA – cădeţi kata
2. STOICESCU ADRIAN -minicadeţi kata
Medalii de argint:
1. CIUICĂ DANIELA – cadeţi
kata
2. CÎRLAN VALENTIN – cadeţi kata
Medalii de bronz:
1. SUHAN COSMIN – tineret kumite +84 kg.
2. Echipa: MOISE SEBASTIAN, STOICESCU ADRIAN şi CÎRLAN VALENTIN – tineret kata echipe
3. MOISE SEBASTIAN – minicadeţi kumite +55 kg.
4. STAN ANA MARIA – mini-
cadeţi kumite -50 kg.
Din comisia de arbitraj au făcut parte şi 3 arbitrii de la CS Târgovişte: Pomărleanu Octavian, Bica Ruxandra şi Stroe Florin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Karateka dâmboviţeni impresionează în Spania

Sâmbătă, 18.10.2014, la Sala Sporturilor „Mar Bella” din Barcelona a avut loc Al 16-lea Trofeu Internaţional al Oraşului Barcelona la Karate. Probele de concurs a fost doar kumite individual OPEN senioare şi Kumite echipe seniori. Au participat sportivi din 3 ţări: România, Franţa şi Spania. Din lotul naţional al României […]