DOUĂ MEDALII PENTRU LUPTĂTORII DE LA CS TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU
0 0

Luptătorii Clubului Sportiv Târgovişte s-au evidenţiat din plin în finala Campionatului Naţional Individual Under 15, găzduită de Tulcea, la sfârşitul săptămânii trecute. Doi dintre sportivii antrenaţi de Cornel Cornea au revenit acasă cu medalii. Primul luptător de la CS Târgovişte care a urcat pe podium a fost Florin Măghiran, care a obţinut medalia de argint, în limitele categoriei 62 de kilograme. Al doilea sportiv al clubului dâmboviţean, care a intrat în posesia unei medalii, a fost Raul Ciucioiu. După o evoluţie bună într-una dintre finalele mici, acesta şi-a asigurat bronzul, la categoria 100 de kilograme.
Pe de altă parte, tot săptămâna trecută, Diana Vlăsceanu a reprezentat România la Campionatul European de lupte pentru juniori. La competiţia continentală, desfăşurată în Spania, Diana a concurat în limitele categoriei 76 de kilograme.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ECHIPA DE VOLEI A CSM-ULUI ARE ANTRENOR NOU

CSM Târgovişte a ajuns la un acord cu tehnicianul sârb Dragan Nesic pentru a pregăti echipa de volei feminin în sezonul 2019- 2020, informează clubul pe pagina ofcială de facebook. Este pentru a treia oară când antrenorul sârb se va ocupa de formaţia din Târgovişte. Dragan Nesic a antrenat echipa […]