DOUĂ MEDALII DE ARGINT PENTRU PUGILISTELE DE LA CS TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU
0 0

Pugilistele Clubului Sportiv Târgovişte au încheiat cu fruntea sus ediţia din acest a Cupei României la box feminin pentru cadete, junioare, tineret şi senioare. Sportivele pregătite de Gheorghe şi Alexandru Stan au reuşit la competiţia găzduită de oraşul Sibiu, în perioada 1-6 martie, să urce de două ori pe podiumul de premiere.
La capătul unor evoluţii pe măsură, Florentina Lucia Simion şi Ana Nae au reuşit să intre în posesia argintului. Prima pugilistă a urcat pe a doua treaptă a podiumului la tineret, în limitele categoriei 65 de kilograme, iar a doua sportivă, la cadete, la categoria 76 de kilograme.
O prestaţie bună a arătat şi Ştefania Bănică la junioare, în limitele categoriei 54 de kilograme, dar la final s-a clasat pe locul 5.
Ediţia din acest a Cupei României a fost una foarte puternică la care au participat peste 200 de sportive din ţară printre care şi pugilistele lotului naţional, medaliate la campionatele europene, mondiale şi calificate la jocurile olimpice.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, LA UN PAS DE O NOUĂ VICTORIE MARE

Sorana Cîrstea (România, 67 WTA) a pierdut într-un mod neverosimil în turul 2 la Dubai, după ce a făcut dublă greşeală la minge de meci pentru adversară! Anett Kontaveit (Estonia, 24 WTA) a eliminat-o pe româncă în minimum de seturi, scor 6-4, 7-5.Sorana Cîrstea (30 de ani) nu a făcut […]