DOUĂ MECIURI DECISIVE FC Municipal poate scăpa de orice grijă cu 6 puncte din dubla cu Conpet şi Făgăraş

Mihai ROŞOIU

fcmElevii lui Gigi Manea pot să facă uitate rezultatele mai puţin favorabile din ultima vreme cu două rezultate pozitive în următoarele runde.
La finele acestei săptămâni, roş-albaştrii joacă în faţa propriilor suporteri cu Conpet Ploieşti, într-un „clasic” al zonei. Cele două grupări sunt vecine în clasamentul seriei a 6-a, iar un succes al FCM-ului ar micşora ecartul faţă de trupa din Strejnic. Chiar dacă, pe hârtie, Conpetul pare a fi favorită, târgoviştenii au toate atuurile pentru a scoate un rezultat bun la începutul weekend-ului. Avantajul terenului propriu, faptul că în confruntările directe divizionara C dâmboviţeană a făcut meciuri bune şi mai ales foamea de puncte a gazdelor trebuie să fie motive suficiente pentru o victorie în faţa Conpetului. În plus, urmăritoarea Municipalului, Avântul Reghin, va avea etapă liberă, iar trei puncte ar putea lămuri, în mare măsură, lupta dintre cele două echipe.
De altfel, pentru formaţia lui Manea nu doar partida cu Conpet este foarte importantă, ci şi duelul din runda imediat următoare. Dâmboviţenii vor juca pe terenul ocupantei locului 9, CSM Făgăraş, iar în mod normal pe terenul braşovenilor se pot lua puncte. Făgăraşul nu a speriat pe nimeni în meciurile de până acum şi Târgoviştea are datoria de a le răsuci definitiv cuţitul în rană. Cu 6 puncte cucerite în două meciuri, FC Municipal ar putea privi finalul de sezon total detaşată şi îşi poate stabili strategia pentru viitorul campionat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ŞEDINŢA COMITETULUI EXECUTIV AL A.J.F. DÂMBOVIŢA

Miercuri, 24.04.2013, la sediul AJF D}MBOVIŢA de la SALA SPORTURILOR din TÂRGOVIŞTE, a avut loc şedinţa ordinară a COMITETULUI EXECUTIV AL A.J.F. în prezenţa membrilor COMITETULUI EXECUTIV, preşedintele profesor EMIL TUDOR a prezentat mai întâi o informare privind activitatea din cadrul A.J.F. de la începerea returului actualei ediţii. Au fost […]