DOUĂ JUCĂTOARE DE LA CSM TÂRGOVIȘTE ÎN ECHIPA ETAPEI DE VOLEI FEMININ

Date:

Vă prezentăm echipa etapei cu numărul 21, penultima din sezonul regulat. O rundă extrem de interesantă cu câteva meciuri care au adus schimbări majore în clasament.

În principal partida etapei, de la Lugoj. CSM a învins campioana Alba Blaj cu 3-0 și a detronat-o din fotoliul de lider. Bănățencele au două reprezentante în echipa etapei, Ruban și Velikonja Grbac, plus antrenorul Ugljesa Segrt.

Rapid a trecut și ea în derby-ul bucureștean de CSM București. Dimitrova, Markovic și Albu au contribuit din plin la succes și au ajuns pe lista premiantelor rundei.

CSM Târgoviște are două reprezentante, Krasteva și Barakova, după ce a reușit să învingă Dinamo, la București. Și ce revenire, de la 0-2!

Extremă: YELIZAVETA RUBAN (CSM Lugoj). Fără doar și poate motorul echipei sale, Liza Ruban este a 11-a oară în echipa etapei. Contra campioanei Alba Blaj, azera a reușit 14 puncte, dintre care doi ași. A avut un procentaj de 41% în atac. Și la preluare bănățeanca s-a descurcat: 50 % recepție pozitivă și 25% recepție excelentă.

Centru: MIRTA VELIKONJA GRBAC (CSM Lugoj). 10 puncte în dreptul centrului sloven. A reușit două blocaje și un as. Mirta este la a patra prezență în topul etapei.

Opus: MONIKA KRASTEVA (CSM Târgoviște). Jucătoarea cu cele mai multe puncte în disputa de la București, cu Dinamo. Nu mai puțin de 25. Imbatabilă la fileu, a reușit 6 blocaje! A avut 38% procentaj de reușită în atac.

Coordonator: PETYA BARAKOVA (CSM Târgoviște). Încă o data mintea limpede a echipei sale. CSM Târgoviște nu a existat în primele două seturi, dar apoi și-a ridicat nivelul jocului. Petya a fost una dintre jucătoarele care a dat tonul. A pasat excelent și a servit foarte bine.

Centru: NASYA DIMITROVA (Rapid București). Bulgăroaica este a cincea oară în topul etapei. A reușit 17 puncte și a avut un procentaj foarte bun, în atac: 85%! A fost activă și pe fileu, reușind trei blocaje, dar a și servit foarte bine, trecându-și în cont trei ași.

Extremă: NIKA MARKOVIC (Rapid București). Stângacea slovenă a prins și ea o zi foarte bună cu CSM București. A contribuit cu 16 puncte la victorie, dintre care un as și un blocaj. 37% a fost procentajul ei în atac, iar cifrele la preluare sunt și mai bune. 69% recepție pozitivă și 31% excelentă.

Libero: MIHAELA ALBU (Rapid București). Pentru prima dată în această ipostază, Mihaela a avut o prestație excelentă în derby-ul cu CSM București. Cifrele sale sunt foarte bune: 75% preluare pozitivă și 62% preluare excelentă. Nu a greșit pratic nicio minge.

Antrenor: UGLJESA SEGRT (CSM Lugoj). Ugljesa a dus Lugojul din nou în top, pentru al doilea an consecutiv. Bănățencele sunt în mare formă pe acest final de campionat. Au câștigat la Rapid și acum în fața Blajului, pe teren propriu. Lugojul are șanse să termine, pentru prima dată în istorie, pe primul loc sezonul regulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...