DOUĂ JUCĂTOARE ALE CSM-ULUI, ÎN LOTUL NAŢIONAL DE BASCHET FEMININ

Mihai ROŞOIU
0 0

Reprezentativa feminină de senioare a României a început de astăzi la Cluj-Napoca pregătirile pentru ultimele două jocuri din cadrul campaniei de calificare la Women’s EuroBasket 2019, „Acvilele” urmând să întâlnească în Sala Sporturilor „Horia Demian” galonata naţională a Franţei, în 17 noiembrie, de la ora 19:00, şi selecţionata Finlandei, în 21 noiembrie, de la ora 20:00. Ambele partide ale naţionalei noastre pregătită de antrenorul principal Dragan Petricevic vor fi transmise în direct de DIGI SPORT.
Începând de astăzi, selecţionata feminină a României a intrat în pregătire centralizată la Cluj-Napoca, Acvilele urmând să se antreneze în următoarele zile pentru ultimele două confruntări din calificările Women’s EuroBasket 2019. Pentru aceasta ultima acţiune din actuala campanie continentală, selecţionerul Dragan Petricevic a convocat la Cluj-Napoca un lot format din următoarele 14 sportive:
Gabriela Mărginean (Adana Basket -Turcia)
Adina Stoiedin (Scrivia – Italia) Ashley Walker (Mersin BSB – Turcia) Elisabeth Pavel (Reims – Franţa) Annemarie Godri Părău (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
Tunde Kilin (CSM Târgovişte) Carla Popescu (CSM Târgovişte) Ancuţa Stoenescu (CSM Târgovişte) Ioana Ghizila (Sepsi SIC Sf. Gheorghe) Alina Podar (CSTBv Olimpia CSU Braşov)
Ecaterina Armanu (Phoenix Ştiinţa Constanţa)
Gabriela Irimia (CSM Târgovişte) Teodora Neagu (FCC ICIM CSB Arad) Irina Părău (NBS Cluj-Napoca / Universitatea Cluj-Napoca)
De remarcat faptul că Adina Stoiedin revine în naţionala României după o lungă absenţă cauzată de o accidentare gravă, dar şi faptul că antrenorul principal Dragan Petricevic a apelat la tinerele Carla Popescu, Ecaterina Armanu şi Alina Podar, pentru a se antrena în premieră cu „Acvilele”.
Reamintim totodată că staff-ul tehnic al naţionalei feminine tricolore este compus din:
Dragan Petricevic – antrenor principal
Attila Veres – antrenor secund
Miljan Medved – scout
Mircea Nuţescu – kinetoterapeut
dr. Lucian Chetan – medic
Claudiu Fometescu – antrenor federal
Traian Racu – team manager
Conform programului competiţional FIBA, România se va confrunta în data de 17 noiembrie cu liderul grupei de calificare, Franţa, partida din Sala Sporturilor „Horia Demian” fiind programată să înceapă de la ora 19:00, iar în data de 21 noiembrie, tot la Cluj-Napoca, va da ochii cu selecţionata Finlandei, de la ora 20:00.
După disputarea primelor patru etape din această campanie, iată cum arată clasamentul Grupei E, cu precizarea că primele două clasate vor accede la turneul final european:
1. SLOVENIA – 8 puncte (4 victorii)
2. FRANŢA – 7 puncte (3 victorii, 1 înfrângere)
3. ROMÂNIA – 5 puncte (1 victorie, 3 înfrângeri)
4. FINLANDA – 4 puncte (4 înfrângeri)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa

Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa