Două intervenţii în acelaşi timp, ale pompierilor de la Detaşamentul Târgovişte

0 0

Este vorba de un accident rutier la Geangoeşti şi a doua a constat în deblocarea uşii unui autoturism în Târgovişte.
În cazul accidentului rutier, din Geangoeşti, com. Dragomireşti, un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Sosiţi la locul evenimentului pompierii au găsit o persoană politrauma-tizată, conştientă şi cooperantă, căreia iau acordat primul ajutor, fiind preluată de echipajul SAJ şi transportată la UPU Târgovişte.
Cel de al doilea caz a fost mai special, fiind vorba de un copil de trei ani rămas blocat în interiorul unui autoturism. Uşile autoturismului s-au blocat automat în timp ce cheile se aflau în interior, după ce mama copilului l-a aşezat pe acesta în scaunul special şi a închis portiera. S-a întâmplat pe strada Udrişte Năsturel din Tărgovişte. Pompierii au spart geamul portierei dreapta şi au deblocat autoturismul. Din fericire copilul era doar speriat, nefiind necesară asistenţa medicală. Totuşi copilul a fost evaluat primar de pompieri şi era bine.
Din fericire toate situaţiile s-au încheiat cu bine, vă rugăm să aveţi grijă de dumneavoastră şi să fiţi atenţi!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

1.000 DE PERCHEZIŢII DESFĂŞURATE DE POLIŢIŞTII DE INVESTIGARE A CRIMINALITĂŢII ECONOMICE, DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI

Poliţia Română, prin Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, a efectuat controale, verificări şi investigaţii ample pentru combaterea ilegalităţilor economico-financiare. Peste 3.700 de dosare penale au fost întocmite numai de la începutul anului 2021, cele mai multe de evaziune fiscală, înşelăciune şi contrabandă.Astfel, structurile de investigare a criminalităţii economice din […]