Două clase au fost închise din cauza gripei

0 0

Din cauza numărului mare de copii infectaţi cu virusul gripal, Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa a luat decizia închiderii a două clase, câte una din învăţământul preşcolar şi cel primar.
Este vorba despre clasa a I-a de la Şcoala Moroeni şi o grupă mijlorie de la Grădiniţa nr. 2 Târgovişte, activitatea fiind sistată conform măsurilor dispuse la nivelul ministerelor Educaţiei şi Sănătăţii.
Măsura suspendării provizorii a cursurilor la cele două unităţi de învăţământ, pentru perioada 28 ianurie – 1 februarie, a fost luată după consultarea medicilor şi înştiinţarea DSP Dâmboviţa.
O veste bună am primit de la prof. Sorin Ion, inspectorul şcolar general al ISJ Dâmboviţa. După ce miercuri au fost închise temporar o clasă din învăţământul primar şi o grupă de grădiniţă, ieri nu a mai fost nicio solicitare în acest sens. Mai mult decât atât, prof. Sorin Ion a precizat că numărul elevilor şi preşcolarilor cu afecţiuni respiratorii este în scădere, rata absenteismului în unităţile de învăţământ dâmboviţene fiind joi de 4,21%.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

338 de locuri de muncă vacante în Dâmboviţa

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 338 locuri de muncă, din care 38 pentru persoanele cu studii superioare, 214 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 86 de posturi pentru muncitorii necalificaţi. Din categoria absolvenţilor de studii superioare, angajatorii caută: inginer mecanic; […]