Dosar penal pentru că vindea produse de protecţie a plantelor, fără a deţine certificat de înregistrare emis de Oficiul Fitosanitar Dâmboviţa

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat un control la o societate comercială care are punctul de lucru în localitatea Malul cu Flori.
În urma activităţilor desfăşurate, sa constat că administratorul societăţii, un bărbat de 52 de ani, ar fi efectuat operaţiuni cu produse de protecţie a plantelor fără a deţine certificat de înregistrare emis de Oficiul Fitosanitar Dâmboviţa.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice, faptă prevăzută de art. 359 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În condiţiile unui carosabil umed, conducătorii auto trebuie să manifeste prudenţă la volan

Având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie […]