Dorel Pantilin, director executiv Casa de Pensii Dâmbovifa: „Este bine că doamna ministru a văzut condiţiile în care lucrăm”

0 0

Din 13802 cereri primite pe parcursul anului trecut la Casa de Pensii Dâmboviţa, numai 83 au rămas de soluţionat în ianuarie, fără să fi fost depăşit timpul legal alocat, de maxim 45 de zile. Dintre solicitările primite, a precizat directorul executiv Dorel Pantilin, mai mult de jumătate, respectiv 7091 au avut ca obiect recalcularea pensiilor, de unde şi un volum de muncă apreciabil.
O altă activitate importantă a constat în soluţionarea petiţiilor şi aici trebuie spus că în foarte mare măsură problemele au fost rezolvate în plan local şi numai şase au ajuns la Casa Naţională

de Pensii. În fapt, atât personalul de execuţie cât şi conducerea CJP Dâmboviţa au ca obiectiv rezolvarea cererilor cât mai operativ, pentru a nu pune oamenii pe drumuri.
Directorul Dorel Pantilin n-a ocolit nici răspunsurile vizavi de vizita inopinată a ministrului Muncii, Violeta Alexandru, fiind de părere că a fost o vizită importantă. Pe de o parte pentru că ministrul a văzut condiţiile în care se desfăşoară activitatea cotidiană dar şi pentru că a putut prezenta situaţia la zi, inclusiv necesitatea mutării într-un spaţiu corespunzător volumului de muncă, de personal şi afluxului mare de petenţi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Viorel Moldovan îşi pune elevii la zid: "Suntem echipă de amicale!"

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovan, a oferit prima reacţie după înfrângerea în faţa lui FC Botoşani, scor 0-1. FC Botoşani i-a dat o veste proastă lui Dinamo, care, după victoria cu Astra, spera să prindă play-off-ul pe final de sezon regulat. Moldovenii s-au impus pe terenul Chindiei Târgovişte, scor 1-0, […]