DOI TÂRGOVIȘTENI ÎN ECHIPA ETAPEI

Mihai ROŞOIU
0 0

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 16-a:

PORTAR

Andrei Vlad (FCSB / 22 de ani) – Intervențiile sale au ținut-o pe FCSB în joc, contribuind astfel la succes reușit de roș-albaștri.
FUNDAȘI
Ricardinho (FC Voluntari / 27 de ani) – A făcut perfect ambele faze. A pasat decisiv la primul gol înscris de ilfoveni.
Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani) – A dominat cu autoritate toate duelurile cu adversarii. Este liderul celei mai bune defensive din campionat.
Ionuț Larie (Farul / 34 de ani ) – A fost cel mai activ jucător din lotul dobrogenilor. Pe lângă evoluția fără greșeală din apărare, a avut și câteva apariții periculoase în atac.
Iasmin Latovlevici (FC Argeș / 35 de ani) – A impresionat prin cursele sale, dominând întreg flancul stâng. A reușit și o pasă decisivă.
MIJLOCAȘI
Marco Dulca (Chindia / 22 de ani) -A depus un efort fantastic pe toată durata partidei. A reușit și o pasă decisivă.
Runar Sigurjonsson (CFR Cluj / 31 de ani) – Introducerea sa pe teren la pauză s-a dovedit a fi o mutare inspirată. A deschis scorul și drumul clujenilor spre o nouă victorie.
Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) – A rămas același jucător de mare calitate. A pasat decisiv, apoi a marcat golul care a închis tabela. A fost a 70-a reușită în toate competițiile pentru CFR.
ATACANŢI
Ștefan Askovski (Sepsi OSK / 29 de ani) – A fost la baza ambelor goluri marcate de covăsneni, contribuind astfel la primul succes reușit de Sepsi OSK pe teren advers în ediția curentă.
Daniel Popa (Chindia / 26 de ani) -Pe lângă golul marcat, s-a remarcat și prin ajutorul acordat defensivei în momentele critice.
Ianis Stoica (FCSB / 18 ani) – A marcat, a pasat decisiv și a avut alte două prezențe la finalizare. Este un jucător cu un potențial fantastic de creștere valorică.
ANTRENORUL ETAPEI
Andrei Prepeliță (FC Argeș) – Deși adversarii au deschis scorul rapid, au schimbat curajos și au întors rezultatul, obținând o victorie mare, prin care piteștenii se apropie tot mai mult de locurile care duc în play-off.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Proiecte importante pentru comuna Ocnița

Proiecte noi pentru comuna Ocnița, de la dezvoltarea infrastructurii rutiere, a învățământului dar și a culturii. Noul program național Anghel Saligny a fost așteptat de Primăria Ocnița cu proiectele gata pregătite. Și asta pentru că administrațiile locale din mediul rural se bazează foarte mult pe fondurile venite prin acest program, […]