Doi subofiţeri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa au trecut în rezervă

La sediul Inspectoratatului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa, într-un cadru festiv, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă, cu drept de pensie, a plutonierului adjutant şef TIŢA Vasile (de la Detaşamentul de pompieri Târgovişte) şi a plutonierului adjutant şef IONIŢĂ Constantin (de la Garda de intervenţie Potlogi).
Pe timpul activităţii desfăşurate în cadrul instituţiei, cei 2 subofiţeri s-au remarcat prin profesionalism, devotament şi implicare,

îndeplinind cu succes misiunile încredinţate.
În semn de apreciere a întregii activităţi profesionale desfăşurate, prim-adjunctul inspectorului şef le-a acordat Diploma de apreciere şi Placheta onorifică.
Cu regret în suflet şi vizibili emoţionaţi, cei doi au primit onorul militar din partea foştilor colegi care, la final de carieră, i-au felicitat pentru întreaga activitate desfăşurată, urându-le multă sănătate, linişte sufletească şi împliniri alături de cei dragi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un bărbat de 67 de ani, cercetat de poliţişti după ce ar fi sustras un telefon mobil şi un portofel

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 67 de ani, din localitatea Glodeni, bănuit de comiterea infracţiunii de furt. În sarcina acestuia s-a reţinut că, la data de 29 februarie a.c., ar fi sustras de la o femeie de 66 de ani, […]