Published On: vin, sept. 13th, 2019

Doi bărbaţi, cercetaţi de poliţiştii de la Serviciul Rutier pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

În dimineaţa zilei de 11 septembrie, poliţiştii de la Serviciul Rutier au oprit pe drumul judeţean 711, pe raza localităţii Băleni, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că autoturismul era radiat din circulaţie, iar permisul de conducere provizoriu eliberat de autorităţile britanice şi prezentat de către conducătorul auto nu era valabil pe teritoriul României.
Un alt bărbat de 32 de ani a fost depistat de poliţiştii în timp ce conducea un autoturism care avea expirată valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie.
Faţă de cei doi, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>