Doi bărbați, cercetați de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

0 0

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, în municipiul Târgoviște, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital, acesta refuzând prelevarea de probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice.
De asemenea, un tânăr de 22 de ani, din Odobești, a fost oprit de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Comunal 42, din orașul Titu, fără a poseda permis de conducere.
În cauză, în ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNT

COMUNA MOGOSANI  anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Extindere system de  canalizare menajera in satele Zavoiu, Chirca, Cojocaru,  Merii, , Comuna Mogosani judetul Dambovita” titluar COMUNA MOGOSANI. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate pe sit-ul APM Dambovita: http://www.apmdb.anpm.ro/ro/web/apm-dambovita/acord de  mediu/anunturi publice. […]