Documentaţia Inelului 2 de Centură al municipiului Târgovişte, depusă la CNAIR

0 0

S-a depus la CNAIR, documentaţia Inelului 2 de Centură al municipiului Târgovişte. Preşedintele CJ, Corneliu Ştefan a mers personal să discute cu reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Totodată, preşedintele CJ, Corneliu Ştefan alături de directorul Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, Dumitru Adrian a mers să discute şi să se asigure că la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă şi apă uzată”, este pe drumul cel bun: „Zi plină, cu întâlniri deosebit de importante pentru judeţul Dâmboviţa. Prima parte a zilei, întâlnire la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene cu subiectul „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă şi apă uzată”, care vizează o investiţie de peste 320 de milioane de euro în 52 de localităţi dâmboviţene. Este o investiţie de peste 320 de milioane de euro în 52 de localităţi dâm-boviţene. Alături de directorul Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, Dumitru Adrian, ne-am asigurat de bunul mers al proiectului”, a declarat preşedintele CJD.
A doua parte a zilei a fost dedicată unui moment deosebit de important pe partea infrastructurii rutiere a judeţului Dâmboviţa. Şeful administraţiei judeţene a depus la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere documentaţia Inelului 2 de Centură al municipiului Târgovişte şi a purtat discuţii cu reprezentanţii CNAIR. Săptămâna viitoare, tot la Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere, administraţia judeţeană va transmite şi proiectul pentru centura ocolitoare a oraşelor Pucioasa şi Fieni.

Alături de preşedintele CJD, la întâlnirea de la CNAIR au participat administratorul public al judeţului Dâmboviţa, Cristian Avanu, directorul Direcţiei Tehnice, Vasile Dinu, şi consilierul judeţean Ionuţ Săvoiu.
„O veste la fel de bună este şi faptul că nu am abandonat DN71: luna viitoare, pe 7 mai, se scot la licitaţie lucrările pe tronsonul Târgovişte-Sinaia”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Secţiunea de dezvoltare reprezintă 67,41% din bugetul Municipiului Târgovişte pe 2021

Vinerea viitoare, Consiliul Local se va întruni în şedinţă ordinară, principalul punct pe ordinea de zi fiind aprobarea bugetului Municipiului Târgovişte pe 2021. Referitor la proiectul de buget pe anul în curs, primarul Cristian Stan a apreciat că, în ceea ce priveşte „cheltuielile de întreţinere şi funcţionare, este un buget […]