Doar ziarişti acreditaţi la masa presei la meciurile CSM-ului!

Mihai ROŞOIU
0 0

Având în vedere ultimele modificări cu privire la accesul in Sala Sporturilor la evenimentele sportive organizate de CSM Targovişte, din respect pentru reprezentanţii mass-media, dar şi din dorinţa de a intra în normali-tate, clubul nostru îi va acredita pe reprezentanţii presei care doresc să colaboreze oficial cu noi (acces în sală, loc la masa presei, posibilitatea de a realiza fotografii şi filmări video cu aparate profesionale, acces la Sală protocol).
„Acesta este un prim pas din ceea ce ne dorim pentru viitor. Începând cu sezonul următor vom ordona şi accesul la tribuna oficială, şi deşi intrarea va rămâne liberă, dorim sş lansăm abonamente de tip socios care să aducă diferite beneficii posesorilor. Cât priveşte mass-media, din respect pentru domniile lor şi ca formă de apreciere pentru faptul că sunt alături de activitaţile clubului nostru, dorim să oficializăm prin aceste acreditări colaborarea noastră şi progresiv, vă putem oferi presei condiţii demne de un club civilizat, normale oriunde în lume” a ţinut să precizeze preşedintele CSM Târgovişte, Ciprian Prisăcaru pentru site-ul oficial al clubului dâmboviţean.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AIOANI A APĂRAT ÎN FINALA TURNEULUI "ROMA CAPUT MUNDI"

Jucătorul echipei dâmboviţene a fost selecţionat de Adrian Boingiu pentru una dintre acţiunile lotului naţional de junior sub 18 ani. Selecţionata Under 18 a României a pierdut finala turneului „Roma Caput Mundi” în faţa reprezentativei similare a Albaniei, scor 0-2. Golurile au venit în minutele 11, respecitv 79. Echipa României […]