Doar 78 de locuri de muncă pentru şomerii dâmboviţeni în această săptămână

Ş.E.
0 0

locuri de muncaDoar 78 de joburi sunt disponibile pentru şomeri la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa în această săptămână.
Ca de obicei, cele mai multe le sunt oferite persoanelor cu studii liceale. Sunt 47 de posturi care le vizează pe acestea, printre ele numă-rându-se cele de vânzător, lucrător comercial, lucrător social, asistent manager, brutar, bucătar, lăcătuş mecanic, paznic, şofer sau pedagog social. Se caută şi un asistent medical generalist cu studii postliceale.
12 locuri sunt rezervate pentru cei care au terminat o şcoală profesională. Au prioritate agenţii de securitate, electricienii, lăcătuşii, manipulanţii de mărfuri şi şoferii.
Mai multe locuri de muncă decât de obicei, 9, au la dispoziţie absolvenţii de studii superioare.
Poliţia locală Târgovişte angajează un agent poliţie comunitară, Agenţia pentru Protecţia Mediului vrea un inginer ecolog şi un inginer/sub-inginer silvic, iar Direcţia de Asistenţă Socială pune la bătaie 1 post de inspector de specialitate în administraţia publică, 2 posturi de instructor-educator pentru activităţi de reso-cializare şi 1 post şef serviciu de reintegrare socială şi supraveghere.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Meci amical Urbaniştii s-au întrecut în ratări C.S. Tunari - Urban Titu 6-3 (3-0)

Continuând seria meciurilor amicale, Urban Titu a jucat în deplasare cu echipa de Liga a 3-a, C.S. Tunari. Ilfovenii au câştigat cu scorul de 6-3, după ce la pauză au condus cu 3-0. Urbaniştii au egalat la 3 prin reuşitele lui V. Ştefan, Truţă şi Enache. La scorul de 3-3, […]