Doamnele, domnişoarele şi Ansamblul Folcloric „Florile Ocniţei”, sărbătorite

La Ocniţa au fost sărbătorite doamnele şi domnişoarele dar, totodată, au fost premiaţi şi membrii Ansamblului Folcloric „Florile Ocniţei”. Primarul comunei Ocniţa, Eduard Barcău a fost gazda evenimentului iar în discursul său, şi-a exprimat bucuria că se află în mijlocul doamnelor şi domnişoarelor, la aceasta deosebită sărbătoare şi nu în ultimul rând a adus aprecieri activităţii Ansamblului Folcloric „Florile Ocniţei”, care a făcut comuna Ocniţa cunoscută la nivel naţional.
La Ocniţa, ziua de 8 Martie a fost sărbătorită aşa cum se cuvine. Doamnele şi domnişoarele din localitate s-au simţit minunat pe acordurile muzicale ale micilor talente din localitate.
Şi Ansamblul Folcloric „Florile Ocniţei”a susţinut în faţa publicului feminin un moment artistic deosebit. Nu au lipsit invitaţii de la judeţ, vicepreşedintele CJ, Luciana Cristea, deputatul Corneliu Ştefan – preşedinte PSD Dâmboviţa, senatorul Titus Corlăţean – preşedinte executiv

PSD Dâmboviţa şi Cristian Avanu – director LDP Dâmboviţa, care au transmis doamnelor şi domnişoarelor, dar şi Ansamblului Folcloric „Florile Ocniţei” cele mai frumoase gânduri.
Ansamblul Folcloric „Florile Ocniţei” a fost înfiinţat cu intenţia de a valorifica şi duce mai departe obiceiurile şi tradiţiile folclorice specifice comunei, şi chiar a reuşit într-un timp foarte scurt. Ansamblul este pe un drum bun şi speră să continue să confirme pe viitor faima pe care şi-a dobândit-o într-un timp destul de scurt.
Luna trecută, în cadrul Întâlnirii Asociaţiei Comunelor din România „Satul românesc -parte integrantă a ruralului european”, primarului Eduard

Barcău, în numele comunei Ocniţa, i-au fost acordate diploma de excelenţă şi trofeul „Nicolae Sabău – chintesenţa frumuseţii cântecului popular” anul 2019, pentru contribuţia la promovarea, păstrarea valorilor şi civilizaţiei tradiţionale specifice satului românesc. Premiul se datorează în totalitate Ansamblului Folcloric „Florile Ocniţei”, coordonat de Viluţa Dimache. Cu acel prilej edilul Eduard Barcău le-a oferit diplome şi medialii membrilor Ansamblului Folcloric „Florile Ocniţei”.
Fiecare doamnă şi domnişoară a primit flori din partea primarului localităţii şi invitaţilor. Ziua de 8 Martie 2020, a fost de neuitat la Ocniţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU "Basarab I" Dâmboviţa

În perioada 02 – 08 martie 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 67 de evenimente: 6 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), 43 incendii de vegetaţie, 10 acţiuni pentru asigurare zonă, […]