Doamnele din Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Pucioasa, tunse şi coafate de către tinere cursante de la AJOFM

Ş.E.
0 0

In luna martie, femeile primesc mărţişoare, flori şi multe cadouri şi nu trebuie uitate nici doamnele care din diferite motive nu pot avea familia aproape.
Astfel, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, reprezentată de director general Cristiana Bucur şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, reprezentată de director executiv Constanţa Anghel, au organizat în data de 02.03.2017, începând cu ora 10.30, o acţiune destinată beneficiarelor din cadrul Centrului de Ingrijire şi Asistenţă Pucioasa şi Centrului de Servicii Comunitare „Floarea Speranţei” Pucioasa. In data de 06.03.2017, aceeaşi activitate se va desfăşura şi la Centrul de Servicii Comunitare „Sfântul Andrei” Gura Ocniţei.
Acţiunea continuă seria activităţilor derulate periodic, în cadrul parteneriatului dintre cele două instituţii şi urmăreşte să aducă o bucurie celor aproximativ 70 doamne şi domnişoare din cadrul centrelor, care sunt tunse şi coafate de către tinere cursante, însoţite de reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CJ Dâmboviţa susţine finalizarea investiţiilor din Republica Moldova

Intre Raionul Ştefan Vodă şi Judeţul Dâmboviţa există un acord de înfrăţire, semnat în urmă cu 5 ani. Anul trecut autorităţile judeţului Dâmboviţa au decis că este necesar să treacă la un nivel nou şi să semneze şi un acord prin care să se implice, în mod concret, în rezolvarea […]