DN 71 ESTE LA UN PAS DE BLOCAJ

0 0

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea a tras un semnal de alarmă în ceea ce priveşte cele două investiţii vitale pentru judeţul Dâmboviţa, din infrastructura rutieră şi anume DN 71 Bâldana – Târgovişte – Sinaia şi DN 7 Bucureşti – Titu. Mai mult, preşedintele CJ, Alexandru Oprea a spus clar şi răspicat că noua fabrică Arctic de la Ulmi, imediat ce va începe activitatea la jumătatea acestei luni, riscă să blocheze DN 71 din cauza traficului infernal care va fi pe această rută. „Eu consider că tergiversarea realizării acestei investiţii vitale pentru judeţul Dâmboviţa nu este de bun augur şi o să vă spun de ce? Undeva în jurul datei de 18-19 iulie are loc inaugurarea obiectivului industrial de la Ulmi. Va începe producţia efectivă a maşinilor de spălat rufe, din prima capacitate existentă la Ulmi, iar mijloacele de transport care vor trebui să facă aprovizionarea cu materii prime şi să ducă produsele finte spre destinaţia lor sau spre spaţiile de depozitare vor tranzita DN 71, ceea ce va duce la blocarea efectivă a acestei rute de transport, pentru că ştiţi cu toţii… că nu avem decât două benzi, câte una pe sens. Deci nu este un moft al cuiva, ci este o necesitate stringentă de dezvoltare a judeţului Dâmboviţa. Pe de altă parte dacă sunt probleme legate de documentaţie eu cred că aceasta poate fi foarte simplu împărţită în două în sensul existenţei unui tronson de la Bâldana la Târgovişte, care înseamnă lărgire la patru benzi, şi celălalt tronson unde sunt necesare avize sau sunt discuţii legate de soluţiile tehnice care vor fi adoptate legate de tronsonul de la Târgovişte la Sinaia”, a declarat Alexandru Oprea, preşedintele CJ.
Preşedintele CJ, Alexandru Oprea nu a ezitat să aducă în discuţie şi DN 7 Bucureşti – Titu susţinând faptul că prin bunăvoinţa funcţionarilor din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere crede că se poate adjudeca contractul, pentru că înţelege că ofertele financiare ale primilor doi competitori oricum sunt viabile şi mult mai bune decât oferta financiară a celui care contestă această procedură de achiziţie public.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"REŢEAUA CAMPIONILOR ÎN DOMENIUL INTEGRITĂŢII" LA NIVELUL ADMINISTRAŢIEI PUBLICE LOCALE

Pe 1 iulie a fost lansată competiţia „Reţeaua campionilor în domeniul integrităţii” la nivelul administraţiei publice locale. În cadrul compeţiei vor fi prezentate şi premiate cele mai bune practici anticorupţie adoptate/ implementate la nivelul autorităţilor administraţiei publice locale, în vederea constituirii unei „reţele a campionilor în domeniul integrităţii”. Prin acest […]