Dispecerat nou şi sistem de supraveghere video extins la Târgovişte

0 0

Primarul Cristian Stan a prezentat noul dispecerat amenajat la sediul Poliţiei Locale Târgovişte, parte integrantă a sistemului extins de monitorizare video din Municipiul Târgovişte. Cu acest prilej, edilul a declarat:
„Suntem pe cale să finalizăm cea de a doua etapă de extindere a sistemului de monitorizare video din Municipiul Târgovişte, este vorba de 147 de camere de luat vederi, care se vor adăuga celor 33 care există în acest moment. Este vorba de un proiect care va fi finalizat luna viitoare, un proiect de natură să aibă multiple aplicaţii, pe ceea ce înseamnă siguranţa traficului rutier, siguranţa persoanei, cu aplicaţii multiple pe aceste componente şi nu numai. Este un proiect de natură să contribuie în mod evident la ceea ce înseamnă creşterea nivelului de siguranţă, monitorizarea străzilor principale din Municipiul Târgovişte urmând a fi făcută aproape în totalitate în cadrul acestui proiect. Mai avem o etapă de extindere a sistemului de monitorizare video care vizează parcările de reşedinţă din Târgovişte, este cea de a treia etapă, în urma implementării şi acestei etape, aproximativ 90% din spaţiile publice din Târgovişte vor fi monitorizate video.

Sistemul pe care îl dăm acum în folosinţă poate fi utilizat inclusiv pe timp de noapte şi vrem să aducem la acest dispecerat şi dispeceratul pe care îl avem la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte, pentru a avea posibilitatea monitorizării centralizate şi a scădea şi din costurile cu personalul.”
Sistemul de supraveghere video acoperă zonele instituţiilor de învăţământ, locurile de joacă, parcurile, extinderea fiind realizată în cadrul unui proiect cu finanţare de la bugetul local.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fermierii olandezi au nevoie de mână de lucru ieftină, din România 268 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 268 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Norvegia – 116 locuri de muncă pentru: programator CNC, şef departament de ştiinţe fizice aplicate, operator CNC, dulgher, lucrător în producţia de crabi, maseur terapeut, bucătar, cercetător principal/ superior, brutar, şofer […]