DISCURS LAMENTABIL AL LUI TONI PETREA, DUPĂ RETROGRADAREA ECHIPEI

Date:

Chindia a retrogradat în Liga 2 după 4 ani, în urma unui 2-2 cu FC Voluntari, în ultima etapă din play-out. Antrenorul târgoviștenilor, Toni Petrea, abia și-a găsit cuvintele la final.

„Cum putem fi? Supărați, dezamăgiți. Din păcate, nu am reușit mai mult. Am făcut cadou două goluri și apoi alte oportunități. Repriza a doua am jucat mai bine, am înscris de două ori, însă nu am avut puțină șansă pe final să mai înscriem.

Când am preluat echipa, era pe ultimul loc, cu 3 puncte, nu prea mulți ne dădeau șanse. Dar jocul nostru și rezultatele anterioare venirii mele au fost destul de bune și echipa a crescut și în joc și a urcat și în clasament.

Dar în acest play-out am avut și probleme în special din cauza accidentărilor numeroase. La fiecare joc, am avut cel puțin câte un accidentat. Azi l-am băgat pe Neguț în repriza a doua, deși nu e total refăcut, a insistat și apreciez asta. Prea multe nu am ce să le reproșez, nu doar în seara asta, au făcut cât au putut. Dar sunt momente în viața unei echipe pe care noi nu le-am valorificat”, a explicat Petrea.

Problemele financiare cu care s-a conmfruntat echipa au cântărit greu, iar Toni Petrea i-a „înțepat” pe cei din conducere, cu referire la primărie. Exact în ziua meciului, Chindia și-a inaugurat stadionul.

„Bineînțeles (n.r.: au contat problemele financiare și cele cu stadionul), dar e tardiv să mai vorbesc. Am învățat din asta, dar nu vreau să mai comentez multe despre problemele financiare care au fost, sunt și probabil că vor mai fi.

Eu vreau să cred că da (n.r.: că s-a jucat pe teren), am auzit ce s-a întâmplat la Pitești, dar nu vreau să fac supoziții. Vreau să cred că echipele care au ajuns la baraj au ajuns pe merit.

Nu știu (n.r.: cât va atârna retrogradarea în CV), pentru mine contează, deși când am venit, echipa avea șanse minime. Puteam să dau și eu bir cu fugiții cu câteva etape înainte, dar nu am făcut-o, în ciuda problemelor.

Am avut și susținerea băieților, am încercat, dar nu s-a putut. Eu îmi termin contractul la finalul acestui sezon. Asta este, probabil că cei care hotărăsc destinele echipei trebuie să se gândească mai bine la o strategie de viitor”, a precizat Petrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

FILMUL DESPRE CALIFICAREA NAȚIONALEI LA EURO 2024, DIFUZAT ȘI LA TÂRGOVIȘTE

Spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape...

Aproape 80 de străzi din Târgoviște reabilitate în ultimii patru ani

Constructorii continuă lucrările pe Strada Grigore Alexandrescu, din Târgoviște....

Mare atenție când cumpărați fructe și legume 

Atunci când mergem la cumpărături pentru fructe și legume,...