Discount de 30% din cotizația pe 2022, pentru întreprinzătorii care intră comunitatea membrilor CCIA Dâmbovița

1 0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, parte integrantă a comunității de afaceri a  susținut  acțiunile legate de sărbătorirea Zilei Întreprinzătorilor din România, organizate pe 29 mai.

În fiecare an, în ultima duminică a lunii mai, se organizează evenimente care marchează „Ziua Întreprinzătorilor din România” instituită prin Hotărârea nr. 546/10.09.1992.

Prin aceste evenimente, se recunosc meritele antreprenorilor români și eforturile pe care aceștia le depun pentru comunitate, dar totodată, se abordează subiecte de interes actual și viitor pentru mediul antreprenorial. Provocările ultimei perioade au fost adevărate lecții de viață. Întreprinzătorii au demonstrat că se pot adapta, mobiliza și acționa cu mult curaj și determinare.

Și în acest an, cu ocazia Zilei Întreprinzătorilor din România, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a venit în sprijinul acestora, lansând o campanie promoțională pentru întreprinzătorii care doresc să se înscrie în comunitatea MEMBRILOR CCIA Dâmbovița, oferind un discount de 30% la cotizația aferentă anului 2022.

Perioada de desfășurare a campaniei28.05.2022 – 31.05.2022.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liberalii promovează consumul de produse agro-alimentare autohtone

Partidul Național Liberal Dâmbovița a inițiat o campanie locală de informare și conștientizare a dâmbovițenilor în privința consumului de produse românești și a importanței sprijinirii producătorilor locali. În acest sens, PNL Dâmbovița a demarat o serie de acțiuni în mai multe localități din județ pentru promovarea produselor autohtone. Dâmbovița se […]