Dinamo a disputat primul amical din Spania. Dâmboviţenii Popa şi Corbu, în distribuţia „câinilor”

Mihai ROŞOIU

„Câinii roşii” au disputat primul meci amical al iernii în cantonamentul din Spania. Adversarii au fost chinezii de la Tianjin Teda (locul 11 în prima ligă din China).
Dinamo a câştigat cu 1-0 (gol Rotariu 24). În distribuţia echipei din şoseaua Ştefan cel Mare au evoluat din minutul 68 dâmboviţenii Laurenţiu Corbu (în locul lui Romera) şi Dani Popa (în locul lui Nemec).
Băieţii lui loan Andone au dominat jocul şi nu prea au avut probleme în a-l câştiga. „Haita” lui „Ando” mai are programate partidele cu: Braunschweig, F.C. Zurich şi Videoton.
În altă ordine de idei, patronul actual al lui Dinamo, lonuţ Negoiţă a pierdut recursul în procesul cu Nicolae Badea, fostul şef al Consiliului de Administraţie de la Dinamo. Astfel se păstrează sechestrul asigurator pe acţiunile lui Negoiţă (92% din Dinamo). Acestea urmează să fie scoase la licitaţie, în contul unei datorii de 2.000.000 de euro.
În asemenea condiţii, lonuţ Negoiţă e silit să plătească datoria către Nicu Badea sau rămâne fără Dinamo.
De mult timp se aude că Badea vrea să se implice din nou în fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANDREI IVAN, GOL ŞI PASĂ DE GOL ÎN PRIMUL AMICAL AL CRAIOVEI

Morenarul este noul căpitan al prim-divizionarei CSU Craiova. Cea de-a doua reuşită a oltenilor i-a aparţinut lui Măzărache. După ce a terminat la egalitate primul amical din stagiul din Malta, scor 1-1, cu nemţii de la Fortuna Dusseldorf, CS Universitatea Craiova a câştigat al doilea meci de verificare disputat pe […]