DIN NOU ÎN CANTONAMENT Jucătorii Chindiei au plecat la Snagov pentru al doilea cantonament din 2013

Mihai ROŞOIU
0 0

Chindia TargovisteFotbaliştii Chindiei Târgovişte au ajuns de două zile la Snagov, unde efectuează un al doilea stagiu de pregătire din această iarnă. Lotul pe care Eusebiu Tudor îl are la dispoziţie este, în mare măsură, acelaşi, singurul absent fiind Şeran, care a părăsit clubul dâmboviţean imediat după încheiera primului cantonament de la Snagov.
Astăzi, de la ora 14.00, Chindia joacă o nouă partidă de verificare, adversara roş-albaştrilor fiind CSM Râmnicu Vâlcea. Partida se va disputa pe terenul sintetic de la Izvorani. Şefii divizionarei B dâmboviţene încearcă în aceste zile să stabilească alte amicale, după ce duelurile cu Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna „au picat” din cauza deciziei LPF de a relua campionatul Diviziei A cu o săptămână mai devreme.
Jucătorii lui Eusebiu Tudor se vor întoarce din cantonamentul de la Snagov pe 25 februarie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

C.S. Conteşti Caută adversari pentru "amicale"

Formaţia lui Marian Alexandru a efectuat un cantonament montan la Peştera, în perioada 3-8 februarie. La această acţiune, antrenorul Dan Ioniţă a avut la dispoziţie 20 de jucători. Dintre aceştia o parte au fost noi. Din vechiul lot nu mai fac parte Nica, Marin şi africanii Kent şi Chensy. Rămânerea […]