DIANA VLASCEANU, LAUREATĂ LA GALA LUPTELOR ROMÂNEŞTI

Mihai ROŞOIU

Luptele şi-au desemnat săptămâna trecută cei mai buni sportivi ai anului 2019! În cadrul Galei Laureaţilor FRL, eveniment desfăşurat la Bucureşti, luptătorii care au performat anul acesta au fost premiaţi de către FRL.
Printre premianţi s-a aflat şi luptătoarea Diana Vlăsceanu, legitimată la Clubul Sportiv Târgovişte. Antrenată şi descoperită de Cornel Cornea, sportiva clubului nostru s-a aflat printre laureaţii categoriei seniori U 23.
Diana a fost recompensată de FRL cu o distincţie importantă după ce în acest an a a cucerit medalia de bronz la Campionatul European U23. Tot la această categorie au mai fost premiaţi Răzvan Arnăut, Lenard Istvan Berei, dar şi Suzana Şeicariu.
În schimb, cea mai bună luptătoare a anului 2019 a fost desemnată Alina Vuc, vicecam-pioană mondială şi sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.
Imediat după Gală, Diana Vlăsceanu a revenit în Poiana Braşov, acolo unde s-a aflat în cantonament cu lotul naţional de senioare al României
Primul concurs internaţional la care va lua parte Diana Vlăsceanu anul viitor va fi un turneu în Spania, programat în luna aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA, ÎN SFERTURI LA LIMOGES

Două românce – Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan – s-au calificat în sferturi de finală la turneul de la Limoges, Franţa. Ele s-ar putea întâlni în semifinale. Sorana Cîrstea (locul 74 WTA) a învins-o pe iberica Sara Sorribes Tormo (locul 84 WTA), cu scorul 63, 6-3 la turneul ITF Challenger […]