DIANA CALOTĂ A PĂRĂSIT CSM TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Transfer important reuşit de CS Medgidia. Coordonatoarea Diana Ioana Calota va juca în noul sezon pentru echipa din municipiul de pe malul Canalului, într-un lot care se anunţă a fi un „Dream Team” pentru prima liga voleibalistică.
Componentă a echipei naţionale a României de la 16 ani, jucătoarea care are acum 35 de ani şi 1,79 m înălţime are un palmares bogat în competiţia internă, dar şi internaţională. A participat la două Campionate Europene în tricoul României şi a bifat cinci titluri de campioană naţională, cinci Cupe ale României şi o SuperCupă.
A reuşit doi ani la rând în Divizia A1 de volei feminin să fie cel mai bun coordonator de joc, în sezoanele 2019/2020-2020/2021.
În competiţiile continentale a cucerit medalia de bronz în CEV Cup, în sezonul 2011-2012.
De-a lungul carierei, a jucat la cluburi importante, precum CSM Târgovişte, Metal Galaţi, Dinamo Bucureşti sau Tomis Constanţa. Cu Tomis a participat timp de doi ani în Champions League.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DIVIZIA A1 DE VOLEI FEMININ, TOT CU 12 ECHIPE

Divizia A1 la volei feminin se pare că va avea şi în sezonul viitor tot numărul maxim de echipe, 12, chiar dacă două formaţii s-au retras.După ce Belor Galaţi şi Medicina Târgu Mureş au spus că nu se vor înscrie în următoarea ediţie a Diviziei A1, Federaţia Română de Volei […]