Dialog privind un parteneriat între Asociația HORECA și Primăria Târgoviște

1 0

Staff-ul Asociației HORECA Dâmbovița a avut o întâlnire cu conducerea Primăriei Târgoviște, tema principală fiind un parteneriat între cele două entități, cu scopul comun de a promova turismul local. La finalul dialogului cu primarul Cristian Stan și ceilalți membri ai executivului , Valentin Calcan, președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și membru fondator al Asociației Horeca, a transmis:

Mulțumesc dlui Primar Daniel Cristian Stan pentru întâlnirea de ieri cu membri fondatori ai Asociației HORECA Dâmbovița, Valentin Lixandroiu, Oana Voicu, Bogdan Berentan, Stefania Stroica, Bogdan Hincu.

Parteneriatul cu Primăria este unul important pentru o bună promovare a Târgoviștei Turistice!

Mai spun și acum, nu mă las până nu văd grupurile de japonezi, coreeni sau americani, mergând din loc în loc prin istoria vechii capitale.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cursuri de formare profesională pentru personae care n-au absolvit gimnaziul

Începând de anul acesta, la nivel european se va face monitorizarea implementării, de către fiecare stat membru, a obiectivelor asumate prin “Recomandarea privind educaţia şi formarea profesională pentru competitivitate durabilă, echitate socială şi rezilienţă” a Consiliului din 20 noiembrie 2020 şi a priorităţilor din Declaraţia miniştrilor educaţiei de la Osnabruck. […]