DGASPC Dâmboviţa pregăteşte planul de acţiune privind serviciile sociale administrate şi finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pentru 2019

La sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa (DGASPC Dâmboviţa), s-a desfăşurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici şi privaţi care activează în domeniul asistenţei sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acţiune privind serviciile sociale administrate şi finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pentru anul 2019.
A fost prezentată propunerea privind planul de acţiune, în conformitate cu modelul cadru specificat în legislaţie, iar în urma unor discuţii libere, cei prezenţi la întâlnire au venit cu sugestii, chiar cu unele soluţii pe marginea planului de acţiune al DGASPC Dâmboviţa. Astfel, împreună cu cei 26 reprezentanţi ai asociaţiilor, fundaţiilor, furnizorilor publici de servicii sociale, care au răspuns invitaţiei DGASPC Dâmboviţa, s-au stabilit obiective comune, mobilizând toate resursele necesare pentru asigurarea unor condiţii de viaţă decente şi demne pentru persoanele vulnerabile.
Această întâlnire de lucru face parte dintr-o serie de dezbateri, prin care DGASPC Dâmboviţa vizează eficientizarea colaborării dintre instituţiile publice şi private pentru furnizarea de servicii sociale de calitate persoanelor în dificultate.
A fost evidenţiată de asemenea, nevoia de servicii integrate şi adecvate pentru judeţ, evenimentul prilejuind o analiză a colaborării dintre instituţiile publice şi ONG-uri, privind implicarea în procesele de decizie, finanţare şi furnizare a serviciilor sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ediţia a XVI-a a Concursului Naţional "Mesajul meu antidrog", la nivelul judeţului Dâmboviţa

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (C.P.E.C.A.) Dâmboviţa, structura teritorială a Agenţiei Naţionale Antidrog la nivelul judeţului Dâmboviţa, lansează Concursului Naţional „Mesajul meu antidrog”, ediţia a XVI- a. Proiectul este implementat la nivel judeţean, alături de instituţiile partenere de tradiţie – Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Inspectoratul de Poliţie Judeţean […]