DEZVĂLUIRI ULUITOARE ALE LUI MARCO DULCA DESPRE PERIOADA PETRECUTĂ LA FCSB

Date:

După doar 5 luni petrecute la FCSB, Marco Dulca (23 de ani) și-a reziliat contractul și a revenit la Chindia Târgoviște, club de la care se transferase la vicemcampioana României.

La două luni de la momentul despărții de FCSB, Marco Dulca a vorbit deschis despre situația avută la clubul lui Gigi Becali. Mijlocașul a dezvăluit că nu a fost contactat de nimeni care să-i comunice că va fi pus pe liber, ceea ce l-a deranjat pe actualul fotbalist al celor de la Chindia.

„A fost greu pentru mine. Am fost trimis la echipa a doua, înaintea acelui meci cu FC Botoșani, din Cupa României. Eu citeam doar presa, de acolo știam ce se întâmplă. Nimeni nu vorbea cu mine, nu m-a sunat nimeni din conducere.

Nu mă refer aici la domnul Gigi Becali, poate să te sune oricine, că sunt foarte mulți acolo. Așa era normal ‘Uite, nu mai avem nevoie de tine. După ce s-a terminat acel meci cu Botoșani am plecat acasă, pentru că am primit un mesaj prin care eram anunțați că avem liber până pe 5 ianuarie. Nu este adevărat că nu am vrut să reziliez, pentru că eu nu vorbisem cu nimeni.

Am stat acasă o perioadă și după am sunat, că deja mă presa timpul și voiam sa văd ce fac în continuare. Mi s-a spus (n.r. că nu mai face parte din lot) și asta a fost. Normal era să mă anunțe, nu era nicio supărare”,a spus Dulca,  în podcastul ”Victory Extra Time”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

FILMUL DESPRE CALIFICAREA NAȚIONALEI LA EURO 2024, DIFUZAT ȘI LA TÂRGOVIȘTE

Spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape...

Aproape 80 de străzi din Târgoviște reabilitate în ultimii patru ani

Constructorii continuă lucrările pe Strada Grigore Alexandrescu, din Târgoviște....

Mare atenție când cumpărați fructe și legume 

Atunci când mergem la cumpărături pentru fructe și legume,...