DEZAMĂGIRE LA ARAD DUPĂ EŞECUL ÎN FAŢA CHINDIEI

Mihai ROŞOIU

Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, s-a arătat îngrijorat, dar optimist, după înfrângerea suferită în faţa Chindiei Târgovişte, scor 0-1.
UTA Arad şi Chindia Târgovişte s-au întâlnit în cadrul etapei a cincea din play-out-ul Ligii 1, iar dâm-boviţenii au învins cu scorul de 1-0, după golul marcat de către Paul Iacob, în minutul 62.
La finalul întâlnirii de la Arad, Laszlo Balint a avut doar cuvinte de laudă la adresa echipei lui Emil Săndoi şi a dezvăluit că jucătorii săi suferă din cauza acestei serii de trei meciuri fără succes. De asemenea, antrenorul arădenilor a făcut publice încurajările pe care le-a transmis în vestiar.
„E o victorie meritată pentru Chindia şi o înfrângere care pentru noi complică lucrurile destul de mult. Cred că diferenţa s-a făcut în momentul în care Chindia a introdus cei doi atacanţi, Popa şi Florea. Ei au reuşit să ţină de minge. E al doilea meci în care primim astfel de gol, un eurogol al lui Paul lacob. Trebuie să rezolvăm lucrurile, nu sunt dramatice, dar sunt complicate. Suntem bărbaţi şi trebuie să luptăm până la capăt şi să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a menţine echipa în prima ligă.
Acest parcurs al Chindiei nu este deloc întâmplător. Din nou câştigă fără gol primit ceea ce este remarcabil.
Meciul cu Astra este ca o finală pentru noi. Nici nu vreau să mă gândesc la înfrângere. Vreau să rămân optimist, vreau să ne revenim repede după acest eşec. Le-am spus că trebuie să ţinem frunstea sus. Sunt foarte apăsaţi. Sunt 2-3 jucători care efectiv au lacrimi în ochi, dar trebuie să ducem lupta până la capăt. Eu am mare încredere că echipa asta îşi va îndeplini obiectivul. Suporterii trebuie să aibă încredere în noi, pentru că o să ne lăsăm şi ultimul strop de energie pe teren”, a spus Laszlo Balint, la flash-intervi-urile de după meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Zeci de intervenţii ale pompierilor dâmboviţeni, în ultimele trei zile

În perioada 30 aprilie – 03 mai 2021, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au intervenit la 32 evenimente: 13 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), 2 incendii la vegetaţie uscată, 6 acţiuni pentru asigurare zonă, 5 […]