Descoperă Muzeul în cadrul Programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

Ş.E.
0 0

copiiActivităţile desfăşurate de Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, sub genericul „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, au început de luni, 1 aprilie 2013, în mare forţă.
Elevi dâmboviţeni, cadre didactice, precum şi vizitatori din alte judeţe au luat cu asalt instituţia muzeală dâmboviţeană.
„Activităţile pe care instituţia le va desfăşura anul acesta sunt dintre cele mai diverse, care vor aduce numeroase beneficii în formarea elevilor”, ne-a declarat Marilena Iordache, purtător de cuvânt în cadrul CNM.
„Programul „Să ştii mai multe, să fii mai bun” este un program dedicat acti-vităţilor extraşcolare, prin-cipalul obiectiv fiind acela de implicare a elevilor, dar şi a profesorilor în activităţi de educaţie non – formală care să pună în valoare ta-lentele, preocupările şi competenţele elevilor, în domenii cât mai diverse şi interesante.
Elevii dâmboviţeni sunt prinşi într-o gamă largă de activităţi în cadrul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” şi beneficiază de ateliere coordonate de specialişti ai muzeului, iar dintre acestea putem aminti: atelierul de creaţie – „Lutul în preistorie…şi astăzi”, atelierul „Felicitări realizate în tehnica quilling”, atelierul de îndemânare „Tragerea cu arcul”. Copiii s-au dovedit şi de această dată deosebit de receptivi şi entuziaşti, dornici de a cunoaşte noi lucruri, altele decât cele învăţate în orele de curs. Acest lucru ne întăreşte nouă convin-gerea că această activitate este binevenită şi ne bucurăm că putem să le punem la dispoziţie informaţii noi”, a mai precizat Marilena lordache.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii dâmboviţeni, în vestonul de ceremonie

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a organizat ieri, cu prilejul aniversării Zilei Jandarmeriei Române, la sediul Corpului „K” al Universităţii Valahia, o şedinţă festivă în cinstea acestui eveniment. La eveniment au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai autorităţilor publice judeţene şi locale, ai instituţiilor publice care colaborează cu Jandarmeria Dâmboviţa. […]