Deputatul Claudia Gilia: Liberalii au visat că vor acapara toată puterea şi pentru asta sacrifică educaţia copiilor, sănătatea tuturor şi economia ţării

Deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia nu a întârziat să iasă public şi să-şi arate îngrijoarea faţă de atitudinea Guvernului şi a preşedintelui Johannis, în gestionarea crizei sanitare generată de inamicul invizibil COVID-19. Clar şi răspicat, parlamentarul Claudia Gilia a spus că un adevărat preşedinte de ţară ar fi dat un mesaj de încredere populaţiei, ar fi trebuit să fie iniţiatorul unor consultări naţionale în vederea găsirii celor mai bune soluţii pentru sănătatea românilor.
În schimb, lohannis se luptă cu Opoziţia şi cetăţenii, pe care îi consideră unicii vinovaţi pentru creşterea infectărilor:
” Suntem la limita unui dezastru sanitar, dar avem un Preşedinte care ne spune că nimic nu contează, în afară de organizarea alegerilor parlamentare. Preşedintele Johannis este din nou în fruntea PNL, pe care încearcă să-l împingă în cursa electorală, sacrificând sănătatea românilor.
Liberalii au visat că vor acapara toată puterea şi pentru asta sacrifică educaţia copiilor, sănătatea tuturor şi economia ţării. lohannis îşi doreşte o Românie galbenă, condusă numai de liberali, şi, pentru asta, am ajuns, astăzi, cu jumătate de ţară în scenariul roşu, cu aproape 5000 de cazuri pe zi, cu 828 de pacienţi la ATI şi cu peste 70 de decese în ultima săptămână.
Iar la 5000 de cazuri, un adevărat preşedinte de ţară ar fi dat un mesaj de încredere, ar fi trebuit să fie iniţiatorul unor consultări naţionale în vederea găsirii celor mai bune soluţii pentru sănătatea românilor.
În schimb, Iohannis se luptă cu Opoziţia şi cetăţenii, pe care îi consideră unicii vinovaţi pentru creşterea infectărilor.
Iohannis şi ai lui ar face alegeri şi mâine, pentru că ştiu că fiecare zi care trece le macină procentele. Vor să facă alegeri folosind pandemia, sperând că vor putea manipula democraţia.
Nu-i interesează nici legitimitatea unor alegeri cu participare redusă, ci doar păstrarea puterii.
Preşedintele lohannis, erijat în şeful PNL, blochează prin orice instrument legea prin care Parlamentul poate stabili data alegerilor parlamentare. Acesta se foloseşte de orice chichiţă constituţională pentru a amâna intrarea în vigoare a legii care permite Parlamentului posibilitatea de a amâna alegerile, dacă pandemia devine extrem de gravă.
Speră că mulţi români vor fi prea speriaţi pentru a veni să voteze, singura şansă a PNL să obţină un scor care să le permită să se agaţe de putere. Dar, se înşeală amarnic!
Eu cred că românii vor vota pe 6 decembrie. Cu respectarea tuturor normelor sanitare, românii vor vota PSD, partidul care are soluţii pentru oameni, pentru cei care au dovedit şi în trecut că ştiu şi vor să facă proiecte pentru români.
PNL nu îi va putea speria pe români.”, a declarat deputatul Claudia Gilia, candidat pentru Senat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primarul Emanuel Spătaru a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat

Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, a depus, luni, jurământul pentru cel de-al doilea mandat consecutiv. Depunerea jurământului a avut loc în cadrul şedinţei de constituire a Consiliului Local Răzvad, care a avut loc în prezenţa reprezentantului Prefecturii Dâmboviţa şi a noului preşedinte al CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan. Emanuel Spătaru a […]