Depistat de polifişti, în timp ce transporta ilegal 300 de kilograme de cetină

0 0

În după amiaza zilei de 18 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Fieni au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat de 27 de ani, din localitatea Glod.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta transporta 300 de kilograme de cetină pentru care nu deţinea documente justificative de provenienţă şi transport.
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii 171/2010, iar cetina a fost ridicată în vederea confiscării şi predării către un ocol silvic.
Totodată, cel în cauză a fost amendat şi pentru nerespectarea prevederilor art. 8 din O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PMP urmăreşte introducerea votului electronic la toate tipurile de alegeri

La iniţiativa Partidului Mişcarea Populară a avut loc dezbaterea „Votul la un click distanţă. Perspective pentru introducerea votului electronic la alegerile din România”. Cu acelaşi prilej a fost lansat şi site-ul www.votezelectron-ic.ro, dedicat campaniei PMP de strângere de semnături online pentru susţinerea votului electronic. Potrivit unui comunicat transmis de PMP […]