Demersurile pentru realizarea centrului comercial din municipiul Târgovişte, sunt în plin proces

0 0

In vederea derulării, în bune condiţii, a proiectului privind construirea unui centru comercial în municipiul Târgovişte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost gazda unei întâlniri de lucru la care au participat atât preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, vicepreşedintele Alin Manole, membri ai aparatului tehnic al instituţiei, investitorii -reprezentanţi ai societăţii PK Grizzly SRL, parte a concernului Prime Kapital, cât şi reprezentanţii celorlalte entităţi care vor contribui la realizarea acestui obiectiv de investiţii.
Intâlnirea a vizat definirea cadrului necesar demarării lucrărilor de construire a centrului comercial din zona fostei unităţi militare de la gara Târgovişte. In acest sens, iniţierea unui dialog constructiv între participanţi s-a dovedit a fi utilă. Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, consideră că evenimentul de astăzi este un prim pas al unui efort comun de a face acest proiect posibil.
La discuţii au mai participat: reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Târgovişte, Agenţiei de Protecţie a Mediului Dâmboviţa, companiilor furnizoare de apă – canal, energie electrică,
gaze.
Reamintim că, în data de 17 noiembrie 2017, s-a semnat contractul pentru constituirea dreptului de superficie asupra terenului destinat acestei construcţii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Caravana de recrutare a candidaţilor pentru şcolile de subofiţeri ale Jandarmeriei Române

Caravana Jandarmeriei Române „Vino în echipa noastră!” a fost prezentă la Târgovişte. Cu această ocazie jandarmii dâmboviţeni au împărţit pliante şi au prezentat celor interesaţi condiţiile de participare la concursul de admitere în şcolile de subofiţeri jandarmi, sesiunea ianuarie 2018. Caravana inscripţionată cu mesajul campaniei „Vino în echipa noastră!”, are […]