Demersuri pentru deschiderea Grădiniței Dragomirești înainte de vacanța de iarnă

0 0

La Dragomirești, autoritățile administrației publice locale – primar Dragoș Vlădulescu, și-au onorat promisiunile și construirea noii grădinițe din satul de centru s-a încheiat încă de acum o lună de zile. Este o clădire modernă, cu spații generoase și bine dotată de care, din păcate, nu se pot bucura încă preșcolarii și educatoarele. Ne-a precizat primarul Dragoș Vlădulescu și motivul pentru care copiii nu au putut începe anul școlar 20212022 în noua clădire. Din cauza birocrației și procedurilor greoaie nu s-a putut executa racordările la rețelele de alimentare cu energie electrică și gaze naturale. Vestea bună este că au fost semnate contractele și problema își va găsi rezolvarea, astfel încât grădinița să fie funcțională înainte de vacanța de iarnă.
Probleme sunt și la finalizarea proiectului „Reabilitare și extindere Grădinița Decindeni-Pârvulești”, și toate neplăcerile au fost cauzate de intrarea constructorului în insolvență exact atunci când rămăseseră de executat lucrările de amenajare a curții grădiniței. Potrivit procedurilor, va trebui desemnat alt constructor, dar numai după efectuarea unei expertize tehnico-financiare. Este un proces de durată care va priva pentru un timp copiii de bucuria mutării „în casă nouă”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În Germania se caută muncitori în construcții 407 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 407 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Germania – 278 locuri de muncă pentru: muncitor în construcții, maistru în construcții, lucrător în construcții, educator/educatoare, tăietor de carne și lucrător în producție, vopsitor industrial, sudor carbon/ oțel inoxidabil, sudor […]