DECIZII NOI ALE FEDERAŢIEI DE BASCHET

Mihai ROŞOIU

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a hotărât, în baza votului exprimat online, în data de 27.01.2021, de către 14 membri, următoarele:

 1. Se aprobă cu unanimitate de voturi afilierea provizorie la FRB a următoarelor structuri sportive: CSU Universitatea de Vest din Timişoara; CS Universitatea Arad; CS Câmpina; CS Concordia Chiajna.
 2. Se aprobă cu unanimitate de voturi ca sportiva Rebecca Lipovan să primească acord de joc de la seniori (CS Baschet Arad) la juniori (CSS Bega Timişoara).
 3. Se aprobă cu unanimitate de voturi lista de candidaţi pentru cursurile FECC. Colegiul Central al Antrenorilor a propus iar Consiliul Director a validat lista cu următorii antrenori selectaţi pentru cursurile FECC: Bascoveanu lonuţ; Ştefănescu Cătălin; Saftel Alin.
 4. Federaţia Română de Volei va organiza, în perioada 28-30 mai, în BT Arena din Cluj-Napoca, Turneul Golden League pentru echipe naţionale de senioare, şi a solicitat Federaţiei Române de Baschet, în acest sens, modificarea calendarului LNBM cu o zi. Astfel, dacă primele 2 jocuri ale Turului 2 din cadrul play-off-ului LNBM (25 şi 27 mai) se vor desfăşura la Cluj-Napoca, aceste jocuri ar trebui mutate cu o zi, respectiv în 24 şi 26 mai.
 5. Se aprobă cu unanimitate de voturi această modificare a calendarului LNBM, dacă va fi cazul. Se aprobă cu unanimitate de voturi datele de începere ale Campionatelor Naţionale de juniori, ediţia 2020-2021, după cum urmează:
  CN U13 şi CN U16 – în 27-28 februarie,
  CN U14 şi CN U18 – în 6-7 martie,
  CN U15 – în 13-14 martie CN U20 – la mijlocul primei săptămâni din martie, respectiv 3-4 martie
  Totodată, urmare a şedinţelor de pe zoom cu reprezentanţii cluburilor de juniori, se aprobă cu unanimitate de voturi prelungirea perioadei de transfer la nivelul juniorilor până în data de 17 februarie şi renunţarea la cea de-a doua perioadă de transfer de după primul turneu din CN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TEATRUL TONY BULANDRA INSULTAŢI BELARUS(IA) serie de spectacole - lectură -Acţiune de solidaritate a teatrelor din România cu artiştii din Belarus

Teatrul Tony Bulandra se alătură programului Belarus(ia) WorldwideReading Project, cu specta-colul-lectură INSULTAŢI BELARUS(IA) de Andrei Kureicik, în data de 13 februarie a.c. începând cu ora 19.00 în foaierul teatrului.15 teatre din România şi un teatru din Republica Moldova se reunesc într-o acţiune de solidariatate fără precedent, alăturându-se programului mondial de […]