DECIZII IMPORTANTE PENTRU ECHIPELE DÂMBOVIŢENE DIN LIGILE NAŢIONALE

Mihai ROŞOIU

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 28 februarie 2018, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Gino lorgulescu şi domnul Mihai Stoichiţă absentând motivat, adoptă următoarele decizii:
– Aprobă cu unanimitate de voturi completarea ordinii de zi cu două subiecte privind amânarea unor etape din cadrul competiţiilor Liga 2 şi Liga 3.
– Aprobă cu unanimitate de voturi dezafil-ierea provizorie a clubului CS Fotbal Club Olimpia 2010 Satu Mare.
– la act de solicitarea RTZ & Partners şi constată dezafilierea de drept a clubului AFC ASA 2013 Târgu Mureş.
– Aprobă convocarea Adunării Generale a Federaţiei Române de Fotbal cu ordinea de zi transmisă membrilor Comitetului Executiv la data de 18 aprilie 2018, ora 11:00. Amână propunerile de introducere pe ordinea de zi a subiectelor propuse de membrii afiliaţi pentru o proximă şedinţă a Adunării Generale a FRF.
– Aprobă solicitarea domnului Cătălin Cighir cu privire la modificările calendarului com-petiţional 2017-2018 al competiţiilor de copii şi juniori Cupa României U17 şi U19 şi al etapelor de campionat.
– la act de solicitarea AFAN şi dispune efectuarea demersurilor pentru atenţionarea clubului UTA ARAD cu privire la respectarea dispoziţiilor statutare.
– Avizează cu unanimitate de voturi Statutul AJF Buzău.
– Amână cu unanimitate de voturi solicitarea FC ARGEŞ pentru proxima şedinţă a Comitetului Executiv, urmând a se purta discuţii cu Departamentul de Licenţe/Afilieri cu privire inclusiv la necesitatea modificării Regulamentului de Licenţiere şi pentru a se solicita un punct de vedere scris de la Liga Profesionistă de Fotbal.
– Aprobă cu unanimitate de voturi un număr de 10 locuri pentru candidaţii care se încadrează în condiţiile privind admiterea la cursul pentru obţinerea Licenţei UEFA A fără examen de admitere.
– Aprobă cu unanimitate de voturi ca, în situaţia în care media generală a primilor candidaţi respinşi este egală cu cea a ultimului candidat admis, numărul de locuri să fie suplimentat în consecinţă, urmând ca toţi candidaţii în această situaţie să fie admişi.
– Amână dezbaterea Regulamentului privind Statutul Antrenorului pentru o viitoare şedinţă a Comitetului Executiv, urmând ca Şcoala Federală de Antrenori să solicite reintroducerea pe ordinea de zi a acestui subiect.
– Aprobă cu unanimitate de voturi achiziţia de porţi în sprijinul membrilor afiliaţi (180 de perechi de porţi mobile 5x2m).
– Aprobă cu majoritate de voturi abrogarea art. 37 alin. 6 din ROAF – Fotbal în Sală conform solicitării domnului Cristian Vornicu.
– Stabileşte ca Departamentul Juridic să efectueze redactarea ROAF, urmând ca aceasta să fie aprobată într-o şedinţă ulterioară a Comitetului Executiv şi să intre în vigoare începând cu noul sezon competiţional.
– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea art. 10 alin. 3 din ROAF astfel: Succesiunea etapelor de campionat va fi aceeaşi în tur şi în retur. În cazuri excepţionale, pentru buna desfăşurare a competiţiei, forul organizator poate adopta modificări în succesiunea etapelor / amânarea jocurilor.
– Aprobă cu majoritate de voturi reprogra-marea etapei din Liga 2 şi Liga 3 din datele de 2-3 martie 2018 urmând a se desfăşura la data de 28 martie 2018, etapa din Liga 2 şi Liga 3 programată în 6-7 aprilie se va desfăşura exclusiv în data de 6 aprilie, etapa din Liga 2 şi Liga 3 programată în data de 18 aprilie se va desfăşura în data de 21 aprilie 2018, iar cea programată în data de 21 aprilie se va desfăşura la data de 25 aprilie 2018.
– Având în vedere că AS SR BRAŞOV este membru afiliat al AJF Braşov se solicită AJF BRAŞOV un punct de vedere scris cu privire la solicitarea acestui club.
– la act de Adresa de înştiinţare nr. 328 din 31.01.2018 a ACS ŞIRINEASA şi dispune cu unanimitate de voturi înaintarea acesteia, în temeiul art. 18 alin. 3 din Statutul FRF, către Direcţia Licenţiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PĂRĂLUŢĂ A FOST IMBATABILĂ CU UCRAINA Jucătoarea dâmboviţeană legitimată la Atletico Madrid a apărat perfect în primul amical al naţionalei de fotbal feminin din Turcia

Naţionala feminină a României a remizat, scor 0-0, în prima partidă din cadrul turneului amical Gold City Cup găzduit de Turcia, împotriva selecţionatei Ucrainei. Meciul s-a disputat pe stadionul Starlight din Side. Selecţionerul Mirel Albon a utilizat următoarea formulă de joc împotriva Ucrainei: Părăluţă – Corduneanu (Bănuţă 50′), Meluţă, Goder […]