DECIZII ALE COMITETULUI EXECUTIV FRF

Mihai ROŞOIU

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 20 august 2019, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Kyros Vas-saras lipsind motivat, adoptă următoarele decizii:
” Ia act de informaţiile prezentate de Directorul tehnic al FRF, domnul Mihai Stoichiţă cu privire la demersurile efectuate de către Comisia Tehnică pentru a decide persoana care va fi propusă ca antrenor al echipei naţionale U21.
” Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, sezonul competitional 2020/2021.
” Aprobă cu unanimitate de voturi modificările Regulamentului privind clasificarea academiilor de fotbal pentru copii şi juniori conform dezbaterilor din cadrul prezentei şedinţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ECHIPELE DE JUNIORI ALE ROMÂNIEI ŞI-AU AFLAT ADVERSARELE

În sala de conferinţe a „Munich Airport Mar-riot Hotel” din Freising, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor din cadrul Campionatelor Europene de juniori din 2020. În prezenţa reprezentanţilor a 50 de federaţii naţionale afiliate la FIBA Europa, precum şi a preşedintelui FIBA Europa, Turgay Demirel, şi a directorului […]