DECIZII ALE COMITETULUI EXECUTIV AL FRF

Mihai ROŞOIU
0 0

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 4 iunie 2018, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Valeriu ARGĂSEALĂ absentând motivat, adoptă următoarele decizii:
– Aprobă cu majoritate de voturi Deciziile Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 5/15 mai 2018 şi nr. 6/24 mai 2018, o abţinere a domnului Emilian Hulubei cu privire la Hotărârea nr. 5/15 mai 2018.
– Aprobă cu unanimitate de voturi clasamentele finale ale campionatelor naţionale de seniori – Liga a 2-a Casa Pariurilor şi Liga a 3-a, ediţia 2017 – 2018.
– Se omologhează cu unanimitate de voturi rezultatele finale şi clasamentele Ligii a 2-a Casa Pariurilor şi Ligii a 3-a.
– Aprobă cu unanimitate de voturi perioadele de transferuri pentru sezonul 2019 -2020 astfel perioada de vară 11 iunie – 2 septembrie 2019 şi perioada de iarnă: 21 ianuarie – 17 februarie 2020, pentru fotbal în sală se va începe pe 7 ianuarie 2019.
– Aprobă cu unanimitate de voturi calendarul competiţional pentru Cupa României, faza naţională – 1 august 2018 faza I şi Finala Cupei României – 2 iunie
2019.
– Aprobă cu unanimitate de voturi programul competiţional al Ligii a 2-a Casa Pariurilor, ediţia 2018 – 2019.
– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul competiţional şi sistemul de promovare/retrogradare al Ligii a 3-a, ediţia 2018 – 2019 astfel: Liga 3 va fi alcătuită din 5 serii a câte 16 echipe, promovează echipele de pelocul I, retrogradează 21 de echipe respectiv locurile 16, 15, 14 şi 13 din fiecare serie şi o echipă de pelocul 12 (cel mai slab clasată din clasamentul alcătuit doar din rezultatele obţinute cu ocupantele locurilor 1 -11).
– Aprobă cu unanimitate de voturi calendarul competiţional al Ligii a 3-a, ediţia 2018 – 2019, etapa 1 fiind programată la data de 25 august 2018 şi ultima etapă (etapa 30) la data de 25 mai 2019.
– Aprobă cu unanimitate de voturi Decizia nr. 4 a Comisiei de Fotbal Feminin cu privire la sistemul competiţional şi sistemul de promovare-retrogradare pentru competiţiile de fotbal feminin senioare.
– Aprobă cu unanimitate de voturi rezultatele finale şi clasamentele competiţiilor naţionale de fotbal în sală, sezonul 20172018.
– Aprobă cu unanimitate de voturi amânarea componenţei nominale a Comisiei pentru L2.
– Aprobă cu unanimitate de voturi completarea Comisiei de L3 cu domnul Marius Burcă.
– Aprobă cu majoritate de voturi componenţa nominală a Comisiilor federale cu amendamentul că AFAN va avea un reprezentant în cadrul comisiilor de fotbal amator şi fotbal profesionist, cu menţiunea că domnul Iorgulescu va solicita acordul Adunării Generale a LPF pentru a fi membru al Comisiei de fotbal profesionist.
– Membrii comisiilor federale vor beneficia de decontarea cheltuielilor de transport pentru fiecare acţiune a comisiei.
– Împuterniceşte cu unanimitate de voturi pe domnul Răzvan Burleanu să efectueze demersurile necesare în vederea finalizării dosarului de asigurări cu privire la recuperarea de către FRF a daunelor rezultate în urma meciului România -Suedia.
– Aprobă cu unanimitate de voturi rezultatele şi clasamentele finale ale competiţiilor de fotbal feminin, ediţia 2017
– 2018. – Aprobă cu unanimitate de voturi ca Super Cupa României să se desfăşoare pe stadionul Ion Oblemenco la data de 14 iulie 2018, ora 20.30.
– Aprobă cu unanimitate de voturi prelungirea contractului cu Gama Verde pentru întreţinerea gazonului în aceleaşi termeni şi condiţii, respectiv un an de zile.
– Aprobă solicitarea AJF Braşov cu privire la prelungirea termenului de comunicare către FRF a echipelor care au caştigat Liga a IV-a în cadrul judeţelor pentru care s-a amânat data de disputare a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a.
– Aprobă cu unanimitate de voturi redactarea de către Departamentul Juridic al FRF a ROAF conform dezbaterilor şi va comunica membrilor Comitetului Executiv varianta redactată, urmând ca până miercuri, 13.06.2018, membrii Comitetului Executiv să formuleze propuneri cu privire la textul regulamentului amintit.
– Aprobă cu unanimitate de voturi completarea art. 83 din Regulamentul Disciplinar al FRF cu un nou alin. 15.1 astfel:
15.1 Refuzul transmisiei televizate a jocului în conformitate cu dispoziţiile ROAF coroborate cu prevederile contractelor încheiate între FRF şi partenerii media ai acesteia se sancţionează cu pierderea jocului prin forfait, scăderea a 6 puncte şi penalitate financiară conform prevederilor art. 83 alin.15 de mai sus.
– Amână dezbaterea propunerilor AFAN de modificare a RSTJF, urmând ca reprezentanţii AFAN, FRF şi LPF să aibă o întâlnire pentru dezbaterea modificărilor propuse.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DOUĂ COMISII NOI LA FEDERAŢIA DE FOTBAL

In cadrul şedinţei Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, întrunit luni, 4 iunie, la Casa Fotbalului, s-a aprobat înfiinţarea Comisiei pentru fotbal profesionist şi a Comisiei pentru fotbalul amator. Propunerea administraţiei FRF pentru componenţa acestora, validată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv, a fost următoarea: COMISIA PENTRU FOTBAL PROFESIONIST Răzvan […]