DEBUT LA STTUTGART

Mihai ROŞOIU
0 0

soranaSorana Cîrstea, eroina echipei de Fed Cup, din week-end, când a adus două puncte vitale pentru calificarea în Grupa Mondială II, va debuta azi la turneul de la Stuttgart.
Partida ei cu nemţoaica Julia Goerges e programată prima azi, pe Terenul Central, de la ora 13:30. Până atunci, ieri, Sorana a făcut cunoştinţă cu galeria ei, o mână de copii foarte simpatici care au făcut bannere speciale pentru susţinerea jucătoarei noastre. O iniţiativă foarte frumoasă a organizatorilor turneului german.
În competiţie mai este şi Simona Halep. Desemnată a doua favorită a turneului, Halep va juca mâine, în optimile de finală, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova.
La Stuttgart a fost prezentă, dar în concursul de dublu, şi Raluca Olaru. Ea a făcut pereche cu Oksana Kalashnikova, din Georgia, dar a pierdut în primul tur cu scorul de 6-3, 6-0 în faţa perechii Jelena Jankovic/ Alisa Kleybanova, titrează doartenis.ro.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

OBIECTIV "ÎNDEPLINIT" CSU Valahia Târgovişte - LPS Pt. Neamţ 36 - 30 (21 - 14) Handbaliştii Universităţii Valahia traversează o perioadă de excepţie, reuşind să câştige două meciuri în 19 confruntări

Elevii lui Aurel Iancu au reuşit să câştige al doilea meci chiar în Săptămâna Mare, învingând LPS Pt. Neamţ, formaţie care este clasată pe un meritoriu loc 11. Graţie acestui succes de senzaţie, handbaliştii Universităţii Valahia au atins un adevărat record de victorii într-un singur sezon, ajungând la cota „2”. […]