Debut de primăvară la Teatrul Municipal Târgovişte

Ş.E.
0 0

teatruÎn weekend-ul mărţişorului, Teatrul Municipal Târgovişte vă oferă spectacole moderne ale clasicilor Caragiale şi Cehov, o comedie turcă contemporană şi cea mai recentă producţie pentru copii.
Vineri, 1 martie, ora 19.00, la Sala Tony Bulandra, puteţi vedea D’ALE CARNAVALULUI de I. L.
Caragiale, în regia lui Toma Enache, cu Constantin Cotimanis, Cătălina Mustaţă, Gabriel Duţu, Miruna Vâju, Liviu Cheloiu, George Constantinescu, Sebastian Bălăşoiu, George Buică, Cristian Olaru.
„Ne-am propus un spectacol în care se îmbină armonios textul clasic şi spumos al lui Caragiale cu apucăturile noi de carnaval din zilele noastre. Şi vrem să descoperiţi în bal talentul, energia şi creativitatea celor tineri, dublate de talentul, ingeniozitatea şi experienţa unor actori de marcă”. Toma Enache.
Sâmbătă, 2 martie, ora 19.00, vă (re)întâlniţi cu UNCHIUL VANEA de A. P. Cehov, în regia lui Sorin Militaru şi cu actorii Bogdan Farcaş, Cătălin Babliuc, Antonia Ionescu Micu, Cosmina Lirca, Corneliu Jipa, Ana Maria Oglindă, Sorin Şaguna, Maria Nicola şi Ionuţ Constantinescu. O dramă melancolică rusească, în care personajele îşi „îmbracă” viaţa pe dos. Iar atunci când încep să bage de seamă eroarea, nu fac nimic ca s-o-ndrepte. Se strâng la un loc pe câte o moşioară idilică ori în salonaşul vreunui conac de provincie, unde beau ceai sau/şi vodcă şi încep să-şi plângă de milă.
Duminică, 3 martie, ora 19.00, sunteţi aşteptaţi la MATRIOŞCA de Tuncer Cucenoglu, în regia lui Cătălin Chirilă, cu: Antonia Ionescu Micu si Liviu Cheloiu. Matrioşca este o comedie contemporană în două personaje, o poveste de dragoste incitantă ce are ca subiect gelozia amantei. Pentru coloana sonoră a spectacolului, regizorul a ales piesa „Cântec de dragoste” a trupei Zob.
Sâmbătă, 2 martie, ora 11.00, în Sala Mihai Popescu, copiii pot vedea AVENTURILE PEŞTIŞORULUI AZURIU de Izabella
Oprea, în regia lui Dan Ţopa, cu Mihaela Brebinaru, Ana Maria Puşcălău, Ştefan Ştefănescu, Mihai Bălăceanu, Ionuţ Constantinescu, Costin Butăroiu.
„În acest spectacol vom crea un adevărat univers marin, personaje interesante, cu un puternic impact atât asupra copiilor, cât şi asupra părinţilor şi bunicilor. O poveste unică, o adevărată experienţă în care teatrul va fi mai aproape de sufletele lor.” Dan Ţopa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Să ne bucurăm că a venit primăvara! Legenda mărţişorului

Iată că am aşteptat răbdători şi am fost răsplătiţi: primăvara a venit. Deocamdată calendaristic şi cu puţin soare, pentru că urmează ca săptămâna viitoare să ne mai confruntăm cu temperaturi scăzute. Dar aproape că nu mai contează. Este vremea mărţişoarelor, gingaşele simboluri pe care le vom purta cu drag toată […]