De 1 Martie, „Atelier de creaţie” la Corneşti

0 0

Nu mai era nevoie să ne spună deputatul Claudia Gilia unde a mers în mijlocul elevilor pentru că am intuit, la Corneşti , acolo unde există o legătură de prietenie puternică între doamna parlamentar şi elevii de la şcoală, având în împreună foarte multe activităţi desfgăşurate. De 1 Martie, doamna deputat Claudia Gilia a ales să petreacă câteva ore într-un „Atelier de creaţie” cu peste 100 de copii, toţi de la Şcoala din Corneşti. Împreună au pregătit felicitările pentru ziua de 8 martie, au colorat, decupat, învăţat cântece şi dansuri noi : ” Când aceşti prichindei meşteresc felicitări pentru mamele lor – parcă tot timpul stă în loc! Ce altceva poate fi mai frumos decât să participi alături de cei mai minunaţi copii la un „Atelier de creaţie”!?
Astăzi, am continuat activităţile dedicate şcolilor dâm-boviţene prin care am adunat peste o sută de copii, toţi de la Şcoala din Corneşti, într-un „Atelier de creaţie”. Toţi copiii au primit rechizite şcolare: culori, lipici, hârtie colorată şi multe alte cadouri, cu care să-şi bucure părinţii şi profesoarele în luna mărţişorului. Împreună am pregătit felicitările pentru ziua de 8 martie, am colorat, decupat, învăţat cântece şi dansuri noi. Fiecare copil şi-a pus la încercare talentul şi îndemânarea de a face cea mai frumoasă felicitare.
Este de datoria noastră să-i sprijinim şi să le oferim instrumentele necesare de a înţelege lumea în care trăim şi a-i implica în activităţi prin care să se dezvolte frumos.
Astăzi, şi eu am primit cel mai frumos mărţişor: fericirea de pe chipul copiilor. Am fost pregătită şi de data aceasta: le-am oferit dulciuri şi câte o îmbrăţişare la finalul activităţilor. Am primit şi promisiunea că vor fi cei mai cuminţi copiii şi vor lua numai note de 10!”, a declarat deputatul Claudia Gilia
Aşa cum ne-a obişnuit deputatul Claudia Gilia le-a oferit celor mici şi daruri.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Flori şi mărţişoare, confiscate la Târgovişte

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat controale pentru verificarea legalităţii activităţilor de comerţ, desfăşurate de agenţii economici din Piaţa Tricolorului şi din Piaţa 1 Mai, ambele din Târgovişte.Au fost verificaţi 37 de agenţi economici, persoane fizice şi juridice, iar pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat […]