De 1 iunie, bucurie, baloane colorate şi dulciuri oferite copiilor

0 0

1 Iunie, Ziua lnternaţională a Copilului înseamnă multe bucurii pentru copii, baloane colorate, jucării, dulciuri, jocuri şi distracţie, generozitate, dragoste, inocenţă, puritate, duioşie şi felicitări.
Într-o lume de poveste, unde gazda a fost deputatul PSD Dâmboviţa, Carmen Holben, zeci de copii s-au bucurat din plin, de copilărie şi de o zi specială. Aşa cum a obişnuit şi până acum, deputatul Carmen Holban „ţine aproape” de dâmboviţeni, cei pe care îi reprezintă în Parlamentul României. Dacă iarna a decis să fie ajutorul lui Moş Crăciun iar de Paşti, ajutorul Iepuraşului pentru mulţi copii din mai multe localităţi ale judeţului, în preajma Zilei Copilului, deputatul Carmen Holban le-a pregătit micuţilor câteva surprize mai mult decât plăcute: „Aproape toate lucrurile frumoase din viaţă ne duc înapoi, în timp, la perioada copilăriei. Bucuria sinceră care se citeşte în ochii celor mici îţi face întotdeauna ziua mai frumoasă. Aşa a fost şi astăzi când, în avans, la Răcari, am sărbătorit 1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului. Micile atenţii oferite celor câteva zeci de copii au fost încă un motiv pentru ca aceştia să trăiască la maximum cea mai frumoasă perioadă a vieţii.
De 1 Iunie, le urez „La Mulţi Ani” tuturor copiilor, dar şi celor care poartă copilăria în suflet. La mulţi ani, copile! La mulţi ani, tuturor copiilor şi tuturor părinţilor! Să vă bucuraţi de copiii voştri!”, a declarat deputatul PSD Dâmboviţa, Carmen Holban.
Copiii sunt cel mai frumos dar pe care o persoană poate să îl primească de la viaţă, mai presus de orice bunuri pe care le putem obţine în decursul vieţii, de aceea ei trebuie să aibă din partea noastră toată atenţia, grija şi iubirea, pentru a creşte şi a se devolta armonios.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Începe dezinsecţia la sol împotriva insectelor de disconfort

Primăria Municipiului Târgovişte, prin Direcţia de Salubritate, anunţă că, în perioada 02.06.2021 -21.06.2021, se va derula o acţiune de dezinsecţie pe domeniul public.Dezinsecţia are ca scop combaterea insectelor zburătoare şi târâtoare în stadiul de larvă şi adult (tigru de platan, ţânţari, muşte, căpuşe etc.) cu substanţe chimice specifice. Substanţele folosite […]