Daruri pentru 500 de familii din Moroeni

Trăind bucuria Invierii Domnului Iisus Hris-tos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul ” dar din dar se face rai”.
Zilele trecute, din dorinţa de a oferi un strop de fericire şi lumină în sufletele bătrânilor aflaţi în nevoi dar şi în sânul familiilor greu încercate, sponsori generoşi au venit alături de admnistraţia locală de la Moroeni, condusă de edilul Laurenţiu Moraru şi viceprimarul Florian Leotescu, oferind sprijin pentru pregătirea a 500 de pachete cu alimente. Au fost pregătite şi distribuite 500 de pachete către bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse precum şi persoanelor cu dizabilităţi încadrate în gradul grav de handicap (adulti si copii) dar şi familiilor greu încercate în această perioadă, identificaţi de către asistenţii sociali ai Primariei Moroeni în satele Glod, Muşcel şi Moroeni.
” În pragul Sărbătorilor Pascale, ne dorim să facem cât mai mulţi oameni fericiţi prin gesturi care să vină din suflet şi să se îndrepte către cei care au într-adevăr nevoie de ajutorul nostru. Astfel, în Săptămâna Patimilor, am avut în vedere 500 de familii pe care viaţa le-a supus la

grele încercări, pentru a le dărui cele necesare pregătirii unei mese de Paşte. Poate este puţin, însă pentru aceste familii bucuria şi emoţia au fost imense . Toate aceste pachete le-am pregătit cu sprijinul unor sponsori generosi cărora ţin să le mulţumesc. Vom continua să monitorizăm toate cazurile cu probleme din comună şi să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a le îmbunătăţi nivelul de trai. ” a spus primarul Laurenţiu Moraru
După cum ştim, în această perioadă de criză COVID-l9,la Moroeni, o fundaţie alege prin rotaţie câte 60 de familii cărora le duce pachete cu alimente şi materiale de igenă. Acţiunea este în plină desfăşurare.
Într-o perioadă în care întreaga lume suferă, iar ţările fac zilnic bilanţul celor infectaţi cu coro-navirus şi deceselor, realizăm că şi cele mai mici acte de bunătate au o valoare imensă.
Primarul comunei Moroeni, Laurenţiu Moraru nu a ezitat să le reamintească concetăţenilor că trebuie să respecte măsurile impuse de autorităţi pentru a învinge acest virus invizibil,COVID-19. Nu este greu dacă respectăm ceea ce ne trasmit autorităţile medicale şi autorităţile centrale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acţiuni umanitare ale pompierilor târgovişteni

A devenit tradiţie pentru o tură de la Detaşamentul de pompieri Târgovişte ca, în Săptămîna Mare, să organizeze acţiuni umanitare.Dovedind încă o dată spirit de solidaritate pentru cei aflaţi în suferinţă, pompierii târ-govişteni au desfăşurat trei acţiuni umanitare care au vizat trei familii din localităţile Dragomireşti (familie compusă din mamă […]