DANIEL FLOREA RECUNOAȘTE: „ĂȘTIA SUNTEM, ATÂT PUTEM”

Mihai ROŞOIU
0 0

Concordia Chiajna a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-1, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Daniel Florea (34 de ani), golgeterul clubului dâmbovițean, nu e sigur dacă va rămâne la echipă din vară. Daniel Florea, marcatorul golului Chindiei din partida de la Chiajna, a dat de înțeles că are nevoie de altă provocare din sezonul următor. Contractul lui expiră pe 15 iunie 2022.

„M-am cam săturat de comparațiile astea cu ce am făcut sezonul trecut. Asta e situația, ăștia suntem, atât putem. Sperăm să o scoatem la capăt și să salvăm acest sezon.

Viitorul meu se va decide pe data de 15 iunie, când îmi expiră înțelegerea. Sunt mai multe discuții. Până acum am ales cu sufletul, dar am și eu 34 de ani. Rămâne să văd ce voi alege”, a spus Daniel Florea, la Orange Sport.

Daniel Florea a ajuns la Chindia în sezonul 2017/2018, de la Astra, și a devenit unul dintre căpitanii echipei. În acest sezon a marcat 9 goluri și este golgeterul târgoviștenilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

IANIS ZICU VREA SĂ O TRIMITĂ PE CHINDIA ÎN LIGA A II A

Concordia Chiajna a învins-o, scor 2-1, pe Chindia Târgoviște, în prima manșă a barajului de promovare / menținere în Liga 1. La finalul jocului, Ianis Zicu a remarcat revenirea echipei sale de la 0-1 și a transmis că diferența în favoarea Chiajnei a fost făcută de atitudine. ”O partidă dificilă, […]