DANI POPA, IN ECHIPA ETAPEI A XVIII-A

Mihai ROŞOIU

PORTAR
Alexandru Greab (FC Argeş / 28 de ani)- A apărat tot ce era de apărat, contribuind astfel la întâiul succes reuşit de piteşteni pe terenul arădenilor în prima ligă.
FUNDAŞI
Denis Haruţ (FC Botoşani / 21 de ani) -A izbutit primul gol din carieră în CASA Liga 1. De remarcat evoluţiile tot mai bune ale apărătorului botoşănenilor, care a devenit unul dintre cei mai promiţători jucători din generaţia sa. Paul Papp (Universitatea Craiova / 31 de ani)- Titularizat pentru întâia oară în 2021, a fost sigur în intervenţii, dovedind că poate fi oricând o soluţie pentru formula de start a Universităţii. Şi-a trecut în cont şi un gol. Sylvain Deslandes (FC Argeş / 23 de ani)- A înscris pentru a doua oară în tricoul piteştenilor şi, la fel ca în meciul cu FC Botoşani din etapa a 16-a, golul său a fost de trei puncte.
MIJLOCAŞI Ciprian Deac (CFR Cluj / 34 de ani) – A dirijat excelent jocul clujenilor, care au bifat a şasea victorie în ultimele şapte jocuri. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.
Eder Gonzalez (Sepsi OSK / 24 de ani) – Spaniolul transferat de covăsneni în această iarnă a făcut un meci perfect. A scos penalty-ul transformat de Vaşvari şi a marcat primul său gol în CASA Liga 1.
Andrei Artean (Viitorul / 27 de ani) – A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din 2021. Este un fotbalist care consumă multă energie pe durata unei partide.
Adrian Păun (CFR Cluj / 25 ani) – O nouă prestaţie reuşită sub conducerea lui Edward lordănescu. A reuşit o pasă de gol, a 14-a în 172 de jocuri disputate pentru CFR în Liga 1.
ATACANŢI Dennis Man (FCSB / 22 de ani) – A înscris pentru a 14-a oară în ediţia curentă, de şapte ori fiind jucătorul care a deschis scorul. Este unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti români. Daniel Popa (Chindia / 25 de ani) -Trece printr-o perioadă foarte bună din carieră. A înscris un gol, al patrulea în ediţia curentă, apoi i-a pasat decisiv lui Neguţ.
Hamidou Keyta (FC Botoşani / 26 de ani) – Poate fi considerat jucătorul etapei, asta după ce a contribuit la succesul botoşănenilor cu două goluri şi o pasă decisivă.
ANTRENORUL ETAPEI Mihăiţă lanovschi (FC Argeş / 45 de ani) – Are un început formidabil de mandat pe banca piteştenilor, şapte puncte în trei meciuri! De evidenţiat şi jocul echipei, unul care dă încredere fanilor din Trivale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în peroada interbelică(XC) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_Birourile de plasare a forţei de muncă, centrele de primire pentru cei rămaşi fără locuinţă, Armata Salvării erau pur şi simplu pline cu oameni disperaţi ce căutau să se agaţe de orice numai să aibă ce mânca şi unde dormi. Se ajunsese în situaţia în care organizaţiile […]